Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/08 έως 26/08: Παλιές αμαρτίες

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/08 έως 26/08: Παλιές αμαρτίες

Πηγή Φωτογραφίας: missbloom.gr, Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

Στις 22 του μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα θα κλείσει το τετράγωνο της με τον Δία στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να βγάλει στο φως προβλήματα και θέματα από τα παλιά που όμως για άλλη .μία φορά δεν θα αντιμετωπιστούν με την ανάλογη σοβαρότητα. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και κυρίως τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι- Λέοντες-Σκορπιοί – Υδροχόοι). Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων του Μεταβλητού κυρίως Σταυρού (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες-Ιχθύες) θα κινούνται σε θολό τοπίο και η δράση τους θα είναι μπλοκαρισμένη.

Στις 23 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και την ίδια μέρα ο κυβερνήτης του ζωδίου Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος προκαλώντας τα γνωστά πλέον ευτράπελα, που συχνά σχετίζονται και με το παρελθόν, στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων κατά βάση. Στις 24 ο Άρης τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και κάπως θα βοηθήσει τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων να δουν πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

ΚΡΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σου θα αρχίσεις να ασχολείσαι πιο εντατικά αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου. Είναι η κατάλληλη εποχή άλλωστε για να ανασυνταχτείς και να ξεκινήσεις να ακολουθείς ένα καινούριο πρόγραμμα. Πολύ πιθανό βέβαια, είναι να αναγκαστείς να το κάνεις, εάν πρέπει κιόλας να αναλάβεις νέα καθήκοντα και αρμοδιότητες στο χώρο της δουλειάς προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Επίσης θα αρχίσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου και δεν αποκλείεται να κλείσεις μαζεμένα ιατρικά ραντεβού που είχες αμελήσεις. Ίσως να θελήσεις να αποβάλλεις ορισμένες από τις κακές σου συνήθειες και να υιοθετήσεις καινούριες πιο υγιεινές.

2ο δεκαήμερο

Η όρεξη σου για διασκέδαση και καλοπέραση συνεχίζει αμείωτη αυτές τις μέρες και μάλιστα θα ξαναβρεθείς και με αγαπημένα σου πρόσωπα που είχες καιρό να δεις και θα του δώσεις να καταλάβει, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπολογίζεις τα χρήματα που χαλάς για όλα αυτά και στο άμεσο μέλλον θα έχεις πρόβλημα με τις υποχρεώσεις σου. Έξοδα κάνεις και για δώρα και παροχές προς τους δικούς σου και ειδικά τα παιδιά, ειδικά εάν εδώ και καιρό τους τα είχες τάξει. Ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις και αυτά για τους ίδιους λόγους. Άλλωστε μπορείς να δείξεις την αγάπη σου, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον σου με άλλους τρόπους…

3ο δεκαήμερο

Στο χώρο της δουλειάς θα έχεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τους συναδέλφους σου, όμως αυτή τη φορά υπεύθυνος/η θα είσαι εσύ σε μεγάλο βαθμό. Η δράση σου παραείναι παρασκηνιακή και μυστήρια και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από εντάσεις, να μην σου δείχνουν οι γύρω σου εμπιστοσύνη. Επιπλέον θα υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις εάν μπεις στη διαδικασία συζητήσεων. Πέρα από αυτά θα έχεις και αρκετά θέματα με τους χρόνους σου λόγω καθυστερήσεων ή βλαβών και καλό θα ήταν να μην αφήνεις σημαντικές δουλειές για τελευταία στιγμή. Πιθανώς να σε απασχολήσει και πάλι κάποιο προβληματάκι υγείας που είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν και είχες αμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Τις μέρες αυτές θα σε κυριεύσει ένα πνεύμα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πάντα γύρω σε με μία πιο θετική ματιά. Θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα παιδιά σου, κάνοντας δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να αποφορτιστείς από τα άγχη και τις στενοχώριες της καθημερινότητας. Παράλληλα θα νιώθεις πιο δημιουργικός/ή και θα έχεις αρκετές εμπνευσμένες ιδέες σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ άνετα θα μπορούσαν τώρα να σου παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες ή να τις δημιουργήσεις εσύ, ώστε να καταφέρεις να τα προωθήσεις και να υλοποιηθούν με επιτυχία.

2ο δεκαήμερο

Υπερβολικές θα είναι οι αντιδράσεις σου σε ότι έχει να κάνει με θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου. Θα είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος/η στις χειρονομίες σου και εκφραστικότατος/η με τα συναισθήματα σου. Ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάνεις καλά, καθώς δεν αποκλείεται να σε εκμεταλλευτούν κατά κάποιο τρόπο, αφού τους δίνεις εύκολες λύσεις ή να μην εκτιμήσουν όσα προσφέρεις, θεωρώντας τα αυτονόητα. Δεν χρειάζεται ασφαλώς να περάσεις στο άλλο άκρο, αλλά μπορείς κάλλιστα διατηρήσεις κάποιο μέτρο κυρίως για να μην πληγωθείς αργότερα περιμένοντας άλλου είδους αντιδράσεις από αυτές που θα έχουν. Σε υλικό επίπεδο μην κάνεις μεγάλες σπατάλες για την διακόσμηση του σπιτιού σου και προσπάθησε να μην ξεφεύγεις από το budget σου εάν έχεις ξεκινήσει κάποιες εργασίες. Σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου ή κάποιου τέτοιου είδους αγοραπωλησία μην υπερεκτιμάς τα πράγματα με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον.

3ο δεκαήμερο

Θα διαπιστώσεις πως κάποια άτομα από τον φιλικό σου κύκλο κάθε άλλο παρά καλές προθέσεις έχουν για εσένα και ενώ εσύ τα υπολογίζεις και τα συγκαταλέγεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, εκείνα μπορεί να σε κακολογούν, να σε εκμεταλλεύονται ή όταν τους εμπιστεύεσαι τα στόχους που έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις στο μέλλον για να σου δίνουν παραπλανητικές συμβουλές. Πάντως αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να καταπιαστείς εκ νέου με κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια, το οποίο είχες εγκαταλείψει παλιότερα, ενώ δεν αποκλείεται να ξανασχοληθείς πιο εντατικά με ένα παλιό σου χόμπι. Στην ερωτική σου ζωή ίσως κάνει επανεμφάνιση ένα πρόσωπο από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Το σπίτι και η οικογένειά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτές τις μέρες και θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με ανάλογα ζητήματα. Θα φροντίσεις περισσότερο τη σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσεις να λύσεις διάφορα προβλήματα και δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν. Επίσης θα τρέξεις δουλειές που αφορούν το σπίτι σου, όπως για παράδειγμα κάποιες επισκευές ή αλλαγές στους χώρους που ίσως έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Εάν ήθελες να μετακομίσεις ή να ολοκληρώσεις κάποια αγοραπωλησία ακίνητου ή ακόμη και να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι την ακίνητη περιουσία σου, θα υπάρξουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να το προχωρήσεις ή θα έχεις αποτελέσματα από ενέργειες που ήδη έχεις κάνει.

2ο δεκαήμερο

Η χαρά σου όλη αυτές τις μέρες θα είναι να βρίσκεσαι έξω από το σπίτι και να βρίσκεσαι σε επαφή με κόσμο. Θα συναντήσεις μάλιστα και πολλές φορές τυχαία γνωστούς και φίλους από τα παλιά και σίγουρα θα σε γεμίσουν με ένα σωρό ειδήσεις και πληροφορίες. Μην θεωρήσεις όλα όσα θα ακούσεις αξιόπιστα, καθώς κάποια από αυτά θα έχουν και μεγάλες δόσεις κουτσομπολιού, επίσης μην παρασυρθείς και αρχίσεις να λες κι εσύ όλα όσα ξέρεις, ειδικά εάν πρόκειται για μυστικά ή για πολύ λεπτά ζητήματα. Επίσης μην ξανοίγεσαι ούτε με τα προσωπικά σου γιατί το βέβαιο είναι ότι τα μυστικά σου θα κινδυνέψουν…

3ο δεκαήμερο

Πολλές καταστάσεις που υπάρχουν στο χώρο του σπιτιού σου είναι αρκετά μπερδεμένες και θολές και μάλλον και οι δικοί σου κάνουν πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Όλο αυτό σου δημιουργεί πέρα από ανασφάλεια και εκνευρισμό, όμως αφού δεν έχεις σαφή εικόνα δεν ξέρεις προς τα πού πρέπει να ξεσπάσει. Επιπλέον κάθε απόπειρα που μπορεί να κάνεις για συζήτηση θα καταλήξει σε παρεξήγηση ή καβγά, σίγουρα πάντως δεν θα λυθούν προβλήματα. Εάν πρόκειται να προχωρήσεις σε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου ή πρόκειται να κάνεις μία μετακόμιση και δεν μπορείς να καθυστερήσεις, φρόντισε να ελέγχεις πολύ καλά όσα υπογράφεις και να μην οργανώνεις τις δουλειές σου τελευταία στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση, είτε γιατί θα πρέπει να ολοκληρώσεις κάποιες εξωτερικές δουλειές, είτε γιατί απλά θα αισθάνεσαι πως δεν σε χωρούν οι τέσσερις τοίχοι του σπιτιού σου. Θα έχεις ανάγκη την επαφή με κόσμο και ακριβώς για αυτό θα μιλήσεις αρκετά με φίλους σου και γνωστούς μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων, ενώ ασφαλώς και θα κανονίσεις και κάποιες συναντήσεις. Πέρα από τις προγραμματισμένες, θα έχεις και αρκετές τυχαίες, ενώ μέσα από συζητήσεις θα μάθεις πολλά νέα και πληροφορίες, κάποιες από τις οποίες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Πιο κοντά θα έρθεις και με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς και είναι η κατάλληλη στιγμή εάν υπάρχουν θέματα μεταξύ σας για να τα λύσετε. Τέλος, ίσως να αποφασίσεις να αγοράσεις ένα όχημα ή να αλλάξεις αυτό που έχεις, αλλά και να ανανεώσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό.

2ο δεκαήμερο

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα πρέπει αν είσαι πολύ επιφυλακτικός/η με άτομα από τον φιλικό σου κύκλο που υπερβάλλουν στον τρόπο που σου φέρονται ή σου δίνουν μεγάλες υποσχέσεις. Δεν υπάρχει κάποια κακή πρόθεση, παρά μόνο αφέλεια και επιπολαιότητα, ωστόσο δεν είναι για να βασίζεσαι. Εάν σου έρθουν κάποια καθυστερημένα χρήματα καλύτερα να μην το πεις στους φίλους σου γιατί μπορεί θεωρώντας λανθασμένα πως σου περισσεύουν να σου ζητήσουν δανεικά και να έρθεις σε δύσκολη θέση. Αν πάλι εσύ έχεις ανάγκη, ζήτα μόνο εάν είσαι βέβαιος/η ότι θα μπορείς να τα επιστρέψεις στην ώρα τους.

3ο δεκαήμερο

Μπορείς να σκέφτεσαι και να ονειρεύεσαι ό,τι θέλεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια ή τις σπουδές σου, όμως εάν τα συζητάς ή που δεν θα καταλαβαίνουν οι γύρω σου τι ακριβώς τους λες ή που μπορεί να λάβεις άκυρες και παραπλανητικές συμβουλές, τις οποίες και αν ακολουθήσεις μόνο σε λάθη θα σε οδηγήσουν. Γενικότερα φρόντισε να είναι ξεκάθαρος και σαφής ο τρόπος που εκφράζεσαι γιατί αυτό το διάστημα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν τα λόγια σου και να έχεις προβλήματα στη σχέση σου με φίλους, γνωστούς και τα αδέρφια σου. Πιθανώς να έχεις και συναντήσεις ή επικοινωνίες με πρόσωπα που είχες πολύ καιρό να συναναστραφείς. Έλεγξε για βλάβες στο μεταφορικό σου μέσον και μην βιάζεσαι όταν οδηγάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου θα περάσεις αυτές τις μέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως απλά θα συναντιέστε για να περνάτε καλά ή γιατί έχετε οργανώσει μία έξοδο. Ίσως κάποιο από τα φιλικά σου πρόσωπα να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και να χρειάζεται να του συμπαρασταθείς, να το βοηθήσεις και να το συμβουλέψεις. Πάντως δεν θα λείψουν και οι καινούριες γνωριμίες και θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο σου προσθέτοντας σε αυτόν ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα. Επίσης θα μπορούσες τώρα να ξεκινήσεις να δραστηριοποιείσαι στα πλαίσια μία ομάδας ή ενός συλλόγου και να μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου.

2ο δεκαήμερο

Στο χώρο της δουλειάς σου είναι πολύ πιθανό να έχουν προκύψει κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να βάλεις σε εφαρμογή κάποια παρελθοντικά σου σχέδια, που για διάφορους λόγους είχες αναγκαστεί παλιότερα να εγκαταλείψεις. Ωστόσο θα σε δυσαρεστήσει το γεγονός πως οι συνεργάτες σου δεν δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να έρθεις σε κόντρα μαζί τους για να συμπεριφερθούν όπως πρέπει. Εάν σου γίνει πρόταση για κάποια συνεργασία που στο παρελθόν είχες απορρίψει, μην βιαστείς να αρνηθείς και πάλι. Ίσως αυτή τη φορά να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, πρώτα όμως θα πρέπει να πάρεις και τις ανάλογες εγγυήσεις για ό,τι σου υποσχεθούν.

3ο δεκαήμερο

Οι φιλικές σου σχέσεις φαίνεται να μην πηγαίνουν και τόσο καλά αυτές τις μέρες, ίσως γιατί εσύ δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτές και οι φίλοι σου το εισπράττουν ως αδιαφορία. Ωστόσο δεν έχεις καμία διάθεση να μπεις σε λόγια και να χαλάσεις την καλή σου διάθεση ή να διακόψεις τον δημιουργικό σου οίστρο. Τους αφήνεις να πιστεύουν ότι νομίζουν. Πάντως αυτές τις μέρες, έστω και τυχαία, θα συναντήσεις φίλους από τα παλιά και μάλιστα θα περάσεις τόσο καλά που θα μετανιώσεις για τον χαμένο χρόνο. Πιθανώς να ξαναμιλήσεις και με κάποιον/α που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί άσχημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Με τα χρέη, τις οφειλές σου ή ίσως και με κάποιο κληρονομικό ζήτημα θα ασχοληθείς αυτές τις μέρες. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάτι τέτοιο, τότε είναι πολύ πιθανό να ανακινήσεις από μόνος/η σου αυτό το θέμα για να πετύχεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία ή έναν καλό διακανονισμό. Πιθανό είναι και να ενδιαφερθείς για κάποιου είδους επένδυση ή να υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχεις να παλέψεις με διάφορες φοβίες σου και απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία για να τα ξεπεράσεις και να τα αφήσεις πίσω σου.

2ο δεκαήμερο

Προβλήματα και θέματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν θα προκύψουν με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και πιθανώς με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου. Οι λόγοι μάλλον θα έχουν να κάνουν με κάποιο οικονομικό ζήτημα, το οποίο και αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα και επιπολαιότητα, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται είναι αρκετά σοβαρό. Από πλευράς σου είσαι πολύ δυσαρεστημένος/η που αφήνουν τα πάντα στην τύχη, όμως δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να κάνεις και πολλά ή ότι θα ακούσουν τις υποδείξεις σου. Προσπάθησε να σώσεις τις καταστάσεις με αποκλειστικά δικές σου ενέργειες και μη βασίζεσαι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν.

3ο δεκαήμερο

Καθόλου σωστά δεν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου. Ίσως να φταίει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα και οι προτεραιότητες που βάζεις, ίσως πάλι να παρασύρεσαι από τα λόγια κάποιον που σε κατευθύνουν με βάση το δικό τους συμφέρον. Εάν πρόκειται να διαπραγματευτείς τώρα έναν διακανονισμό, φρόντισε να έχεις μελετήσει καλά τους όρους πριν τον δεχτείς. Εάν πάλι συζητάς για μία επένδυση επίσης πάρε το χρόνο πριν την οριστική σου απόφαση. Σε περίπτωση που περίμενες λεφτά από κάποια αποζημίωση, τώρα είναι πιθανό να σου έρθουν, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει και πάλι κάποιο κληρονομικό σου ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/08 έως 26/08

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου φωτίζει ο Ήλιος που περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου και η σχέση σου μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό να πρέπει να επανεξετάσεις τους όρους μίας συνεργασίας, να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία της και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τον μέλλον της. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις τώρα μία καινούρια που θα καλύπτει σε σημαντικό βαθμό τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σου. Τα πράγματα θα κυλήσουν ανάλογα και στην ερωτική σου ζωή.

2ο δεκαήμερο

Με αφορμή κάποια παλιά θέματα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου και να συζητήσεις πολύ περισσότερο μαζί τους από ότι συνήθιζες. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με όσα λες και ειδικά εάν πρόκειται για κουτσομπολιά, καθώς μπορεί αργότερα αυτά να χρησιμοποιηθούν εις βάρος σου. Απόφυγε τις εκμυστηρεύσεις και ειδικά όταν αυτές αφορούν την ερωτική σου ζωή. Προφανώς και δεν θέλεις να γίνεις βούκινο, επομένως μην χαρίζεις την εμπιστοσύνη σου σε όποιον/α να ναι και μην μένεις στα χαμόγελα και στην καλή εικόνα που σου πλασάρουν. Άλλωστε μπορεί και να σε βλάψουν από αφέλεια, ωστόσο το κακό θα έχει γίνει.

3ο δεκαήμερο

Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα προβλήματα ή/και τις εντάσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου δεν πρόκειται μακροπρόθεσμα να σου προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Προτιμάς να σπρώχνεις τα πάντα κάτω από το χαλί για να μην μπαίνει σε δύσκολες συζητήσεις και διαδικασίες, να κρύβεις ή να ωραιοποιείς τα πράγματα ή να λες και να κάνεις φαινομενικά αυτά που οι άλλοι θέλουν. Αυτά όλα θα εντείνουν όποια κρίση υπάρχει, ενώ παράλληλα τη δεδομένη στιγμή θα επανέλθουν άλυτα θέματα από το παρελθόν και θα πρέπει θέλοντας και μη να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις. Επιστροφές προσώπων θα έχεις τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments