Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή: Δείτε τον σύζυγό της και ο λόγος που παντρεύτηκαν κρυφά

Παναγιώτα Βλαντή: Δείτε τον σύζυγό της και ο λόγος που παντρεύτηκαν κρυφά

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

"Έγινε τόσο αβίαστα…"

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει αποφασίσει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με τις επαγγελματικές της επιτυχίες.Σπάνια την έχουμε να δει ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της Γιάννη Βλάχο, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2018 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2021 στην Ύδρα κάτω από άκρα μυστικότητα.

View this post on Instagram

A post shared by ᴀʀᴇᴛɪ ɪ ʟᴏᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴘᴀɴᴀɢɪᴏᴛᴀ ᴠʟᴀɴᴛɪ (@panagiota_vlanti_fan_)

Ο θρησκευτικός γάμος – που τελέστηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου – ήταν απλός και λιτός, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα 50 άτομα. Άκρως ρομαντική στιγμή ήταν όταν η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν στην εκκλησία με καΐκι.

Πέρσι, η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να πει το “ΝΑΙ” και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω. Έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μη φοβάμαι» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο. Την προσωπική μου ζωή μού έκανε καλό ότι δεν την προέβαλα» είχε δηλώσει στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments