Οδηγός

North Evia Pass: Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων

North Evia Pass: Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί την Παρασκευή 25η Αυγούστου το North Evia Pass 2023 

Σε λειτουργία από σήμερα Παρασκευή 25η Αυγούστου το North Evia Pass 2023 μέσω του vouchers.gov.gr.

Σε λειτουργία από σήμερα Παρασκευή 25η Αυγούστου το North Evia Pass 2023 μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας των περιοχών της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγησαν από τις φωτιές του Αυγούστου του 2021, σε συνέχεια αντίστοιχου σχήματος της προηγούμενης χρονιάς.

Το πρόγραμμα αφορά σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και τις 30-11-2023 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές. Ειδικότερα, πρόκειται να εκδοθούν 3.050 κάρτες των 100 ευρώ για τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και 3.500 κάρτες των 150 ευρώ για το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Οι τελικοί δικαιούχοι θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί από το φορέα υλοποίησης αφού ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Η δράση έχει συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ, και μέσω αυτής 6.550 δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφτούν τις παραπάνω επιλέξιμες περιοχές, τονώνοντας την τοπική τουριστική και – ευρύτερη – οικονομική δραστηριότητας για το επόμενο τρίμηνο.

To North Evia Pass 2023 δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια και, ως εκ τούτου, αίτηση έχουν δικαίωμα να υποβάλουν όσοι πολίτες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments