Ζώδια

Άρης στον Ζυγό 27/08/2023 – 12/10/2023: Τα 4 ζώδια που θα είναι ανταγωνιστικά και θα τα θέλουν όλα δικά τους

Άρης στον Ζυγό 27/08/2023 – 12/10/2023: Τα 4 ζώδια που θα είναι ανταγωνιστικά και θα τα θέλουν όλα δικά τους

Πηγή Φωτογραφίας: 15 Couple Photos That Will Make You Believe In Love Again/ stayclosetravelfar.com

Ο Άρης, ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει το πάθος, τη σεξουαλικότητα, την ενέργεια, τη δράση, τον τρόπο που διεκδικούμε, περνά στις 27 Αυγούστου 2023 στον Ζυγό και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2023 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο η ενέργεια του θα αλλάξει, καθώς θα βρίσκεται σε ένα περιβάλλον πιο κομψό και ευγενικό και θα δίνει τις μάχες του με όπλο τη διπλωματία.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη διέλευση του Άρη στον Ζυγό

ΚΡΙΟΣ Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας και όταν βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό δεν μπορεί να εκφράσει τη δυναμική του. Εσείς θέλετε πόλεμο και ο Ζυγός διπλωματία και αυτό σημαίνει ότι ίσως να νιώθετε πως σας έχουν κοπεί τα φτερά. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στους άλλους και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες τους. Οι άλλοι θα έχουν λόγο στη ζωή σας και στις αποφάσεις σας και αυτό θα σας πιέσει, διότι εσείς έχετε μάθει να είστε πρωταγωνιστές και ίσως βγάλετε έντονο ανταγωνισμό. Ο συμβιβασμός όμως είναι ο δρόμος που πρέπει να διαλέξετε, όσο και αν δεν σας πάει, αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις. Επίσης, θα είναι μια περίοδος όπου οι επαφές με τους άλλους θα είναι πολλές, όπως και οι απαιτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αυτό θα είναι το μότο σας για το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον Ζυγό, αφού όλη σας η ενέργεια θα δοθεί στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να κάνετε βελτιώσεις στο ακίνητο που μένετε ή ανακαινίσεις. Επίσης, ίσως ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού ή μπορεί να ψάχνετε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε κάποιο σπίτι ή να μετακομίσετε και να έχετε αυτό ως προτεραιότητα. Ακόμη, μπορεί να προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα ή να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποια άλυτα προβλήματα από το παρελθόν (θα είναι και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 15/09) και να χρειαστεί τώρα να βρείτε τις λύσεις και να κάνετε διάλογο με τους συγγενείς σας. Ακόμη, με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να έχετε έντονο το αίσθημα του ανικανοποίητου και τίποτα να μην σας ευχαριστεί και να γκρινιάζετε λίγο παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ Μια φορά, περίπου, ανά δύο χρόνια ο Άρης κάνει την επίσκεψή του σε κάθε ζώδιο και τώρα ήρθε η σειρά σας. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες περίπου θα τον φιλοξενείτε και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση αλλά και τρέξιμο. Κάθε μέρα θα έχετε να κάνετε πολλά και οι προκλήσεις δεν θα λείπουν από την ημερήσια διάταξη. Όμως, θα έχετε και την όρεξη να ανταποκριθείτε σε όλα. Θα είστε ευέλικτοι, πρόθυμοι, γεμάτοι ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα θα θέλετε να γίνετε το δικό σας και θα δίνετε τις μάχες σας προς αυτή την κατεύθυνση. Θα νιώθετε πιο δυνατοί και πρωταγωνιστές και θα είστε λίγο πιο εριστικοί και ξεροκέφαλοι. Δεν θα δέχεστε αντιρρήσεις και θα επιμένετε μέχρι να πείσετε τους άλλους και να τους αποδείξετε ότι έχετε δίκιο. Όπως καταλαβαίνετε θα συναντήσετε σθεναρές αντιστάσεις και αντιδράσεις, οπότε θα πρέπει να εξαντλήσετε τα αποθέματα διπλωματίας που διαθέτετε. Παράλληλα, όλη αυτή την περίοδο να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας, διότι θα είστε πιο ευάλωτοι και καλό θα είναι να προσπαθείτε να ξεκουράζεστε και να τονώνετε το ανοσοποιητικό σας, καθώς θα είναι μια εξαντλητική περίοδος για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον Άρη από τον Ζυγό στο υψηλότερο σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 10ο οίκο, απογειώνονται οι φιλοδοξίες σας και ανεβάζετε τον πήχη πολύ ψηλά. Σίγουρα δεν θα είναι περίπατος, θα έχετε περισσότερο άγχος και πίεση, αλλά και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Θα είναι ένα κουραστικό διάστημα, με έντονο ανταγωνισμό και με πολλές ευθύνες, αλλά εσείς θα προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις. Επειδή θα είστε πιεσμένοι και με τεράστιο άγχος, ίσως κλονιστούν οι σχέσεις σας με κάποιον ανώτερο στη δουλειά ή με τους γονείς σας, ή αν είστε εσείς γονείς με τα παιδιά σας. Οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κουβέντες που κάνετε και στο πώς εκφράζεστε. Επίσης, να προσέχετε την υγεία σας, διότι θα είστε πιο ευάλωτοι.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments