Διεθνή

Ατύχημα αξίας πάνω από 2 εκατομ. με πανάκριβα αυτοκίνητα να «τουμπάρουν» στην Αγγλία

Ατύχημα αξίας πάνω από 2 εκατομ. με πανάκριβα αυτοκίνητα να «τουμπάρουν» στην Αγγλία

Πηγή Φωτογραφίας: Several luxury cars, were seen on their side in the middle of the road on the A20 in Farningham on Wednesday/ dailmail.uk

«Ήρωας» φορτηγατζής έκανε αυτό που έπρεπε: με απότομη μανούβρα, έσωσε την ανθρώπινη ζωή, «θυσιάζοντας» το φορτίο του.

Ο Ρίτσαρντ Κίλμπερν, 61 ετών, βρισκόταν στο τιμόνι ενός μεταφορικού οχήματος HGC που μετέφερε εννέα πολυτελή οχήματα, όταν αυτό άρχισε να «φαλτσάρει» καθώς κατέβαινε έναν απότομο λόφο με πλευρικούς ανέμους, κινδυνεύοντας να χτυπήσει ποδηλάτες.

Καθώς το τεράστιο φορτηγό άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και να κατευθύνεται προς τους ποδηλάτες, ο Richard τράβηξε το τιμόνι και έκανε ελιγμό, αποφεύγοντας μια δυνητικά θανατηφόρα σύγκρουση, αλλά «διέγραψε» κατ’ αυτόν τον τρόπο το πανάκριβο φορτίο του.

Το πανάκριβο φορτίο με supercars τύπου Lamborghini, Aston Martin, Ferrari και Mercedes

Τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν περιλάμβαναν μια κόκκινη Lamborghini Aventador αξίας 271.000 λιρών και μια Aston Martin DB11 αξίας 181.000 λιρών, καθώς και δύο Ferrari, μια BMW και μια Mercedes AMG αξίας 170.000 λιρών.

Ο Richard, φορτηγατζής εδώ και 12 χρόνια, μετέφερε τα αυτοκίνητα από το Brands Hatch του Kent στο Goodwood στο γειτονικό Sussex για μια εκδήλωση όταν συνέβη το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης (23/8).

Ο ίδιος δήλωσε για το συμβάν στην Daily Mail: «Είναι μια ανηφόρα και λόγω του βάρους το μεταφορικό παίρνει λίγη ταχύτητα, οπότε απλώς πατάω τα φρένα και προσπαθώ να το κρατήσω στα 35 μίλια/ώρα καθώς κατεβαίνω.

«Αλλά άρχισε να ταλαντεύεται και να στρίβει και τότε είδα τους ποδηλάτες στον δρόμο και σκέφτηκα ότι πρέπει να σταματήσω τώρα και απλά σταμάτησα απότομα, με αποτέλεσμα να φύγει το φορτίο από το όχημα».

Το όλο θέμα φαίνεται χειρότερο από ό,τι είναι λόγω της αξίας των αυτοκινήτων που εμπλέκονται και πέρασε από το μυαλό μου τι θα έλεγε το αφεντικό, αλλά η ασφάλεια θα το καλύψει. Το πιο σημαντικό είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments