Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/8 – 3/9/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/8 – 3/9/2023

Πηγή Φωτογραφίας: The Queen and Prince Philip's best quotes on married life/Womansday.com

Το τέλος των διακοπών φέρνει σε όλους μια γλυκιά μελαγχολία, καθώς για όλους μας ξεκινάει μια περίοδος υποχρεώσεων και ευθυνών. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας φοβίζει γιατί με ευελιξία, διπλωματικούς χειρισμούς αλλά και βάζοντας όρια στους άλλους, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις.

Την Δευτέρα 28/08 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών.

Την Τρίτη 29/08 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, αντίθεσης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, και τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, από την μια πλευρά παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις κυρίως στην έκφραση των συναισθημάτων τους, ενώ από την άλλη μπορεί να ενισχύσει την τάση που έχουν αυτή την εποχή να αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά και σε διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 30/08 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 31/08 Θα αποχαιρετήσουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, με τον ίδιο τρόπο που τον υποδεχτήκαμε, καθώς νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα, το Μπλε Φεγγάρι, στους Ιχθύς. Μια Πανσέληνος που θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) να δουν με ιδιαίτερη προσοχή τις σχέσεις τους και να βάλουν όρια σε αυτές.

Την Παρασκευή 01/09 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα βοηθήσει να πάρουν αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτο τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το Σάββατο 02/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου, ενώ μπορεί να πιέσει συναισθηματικά και να ανεβάσει για λίγο τους τόνους στις σχέσεις τους, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, στους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 03/09 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και να παρασύρει σε πιεστικές συμπεριφορές προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων αλλά και εμποδίων στην ερωτική μας ζωή, και θα μπει σε στάση.

πηγή: oroskopostv.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments