Αθλητισμός

Νάνο: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση, αξέχαστο το 0-3 στο Καραϊσκάκης»

Νάνο: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση, αξέχαστο το 0-3 στο Καραϊσκάκης»

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / SUPERLEAGUE / PLAY OFF / AEK - PANATHINAIKOS

Ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Μαριάνο Γκονθάλεθ Μαρότο ή αλλιώς Νάνο μίλησε στο Sportal με αφορμή τη ρεβάνς των «πράσινων» με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαριάνο Γκονζάλες Μαρότο ή αλλιώς Νάνο ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό πριν από 10 χρόνια. Ο Ισπανός αριστερός μπακ… με το γλυκό πόδι στην τριετή παρουσία του με την «πράσινη» φανέλα (2013-2016) κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2014 κι αποχώρησε έχοντας καταγράψει συνολικά 107 εμφανίσεις με πέντε γκολ και 20 ασίστ!

Ο Νάνο μίλησε στο Sportal με αφορμή τη ρεβάνς του Τριφυλλιού με την Μπράγκα και αναφέρθηκε τόσο στο αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ, στο πρωτάθλημα της Super League και στιγμές που του έχουν μείνει αξέχαστες ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο πρώην αριστερός μπακ των «πράσινων» μίλησε και το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τους Λουίς Ρουμπιάλες και επισήμανε ότι πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρεία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

 – Πως βλέπεις τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς; 

«Παρακολουθώ την ομάδα του Ιβάν και θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που ξέρει τι παίζει, έχει πλάνο, παίζουν όλοι μαζί σαν ένα και είναι μεγάλη χαρά να τους βλέπω».

 – Πιστεύεις ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μπράγκα και που πιστεύεις θα κριθεί το ματς; 

«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα και το κλίμα να είναι πολύ καλό για τους ποδοσφαιριστές».

 – Ποια ομάδα θεωρείς πως είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν; 

«Πέρσι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κοντά στο να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα και ελπίζω φέτος να αναδειχθεί πρωταθλητής».

 – Ποια ήταν η αγαπημένη σου στιγμή με τον Παναθηναϊκό; 

«Έζησα πολλές καλές στιγμές στην Ελλάδα. Μου έχει μείνει αξέχαστη η νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου και το 0-3 κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα του».

– Πες μας λίγα λόγια για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών από την Ισπανία, το δεύτερο της χώρας και για το περιστατικό με τον Λουίς Ρουμπιάλες και την Τζένι Ερμόσο. 

«Πολύ μεγάλη χαρά για την Ισπανία, η οποία «λερώθηκε» από το θέμα του Ρουμπιάλες, που κατά την άποψή μου θα πρέπει να παραιτηθεί γιατί ένας τόσο σημαντικός πρόεδρος δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Θα πρέπει να παραιτηθεί». 

 – Πως βλέπεις την είσοδο των Σαουδάραβων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές παίρνουν μεταγραφή σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας; 

«Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το θέμα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά φαίνεται ότι θέλουν να στήσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς θα τα καταφέρουν. Είναι δύσκολο να πεις σε ένα συμβόλαιο με πολλά χρήματα, το οποίο σου λύνει τη ζωή και δυστυχώς τα χρήματα τραβούν πολλή προσοχή». 

Πηγή: sportal.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments