Αθλητισμός

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος θα αποφύγει τις βιαστικές αποφάσεις

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος θα αποφύγει τις βιαστικές αποφάσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [359230] SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πλην του τομέα της ενίσχυσης η οποία είναι αναγκαία, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει σκοπό να προχωρήσει στη λήψη βιαστικών αποφάσεων καθώς θέλει πρωτίστως να «ζήσει» τους ποδοσφαιριστές του Άρη και στη συνέχεια να προχωρήσει στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Συνήθως, η αντικατάσταση προπονητή επιφέρει ένα σωρό ακόμη αλλαγές, σε πρώτη φάση όμως ο Άκης Μάντζιος δεν προτίθεται να προχωρήσει στη λήψη αποφάσεων. Ήδη έχει σχηματίσει άποψη μέσα από τους επίσημους αγώνες που παρακολούθησε, θέλει όμως να ζήσει τους ποδοσφαιριστές στην καθημερινότητά τους και κυρίως, αντιλαμβανόμενος τη σημασία του εντός έδρας αγώνα (3/9, 20:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, τον ενδιαφέρει να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Προφανώς κάποια συμπεράσματα είναι αναπόφευκτα, σαν τον συνωστισμό που παρατηρείται στις θέσεις των εσωτερικών μέσω παράλληλα με τη λειψανδρία στην αντίστοιχη του αμυντικού χαφ αλλά και των ακραίων επιθετικών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι «αποκλείει» κόσμο, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα προχωρήσει σε διαπιστώσεις και αποφάσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Το ζήτημα της ενίσχυσης είναι ξέχωρο της δουλειάς που θα γίνει στις ημέρες που μεσολαβούν υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς πτυχίο προπονητή για να καταλάβει την πληθώρα λύσεων στη θέση «8» και το κενό στη θέση «6».

Το τελευταίο διάστημα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του Λούκας Ρουπ λόγω της προσθετικής κίνησης με τον Ρούμπεν Πάρντο αλλά και της χαμηλής απόδοσης του Γερμανού μέσου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Άκης Μάντζιος δεν έχει πάρει καμία απόφαση για τον Ρουπ. Εξάλλου, ικανοποίηση δεν υπάρχει ούτε για τις επιδόσεις του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς κι αυτό είναι ένας από τους λόγους της προσθήκης του Ρούμπεν Πάρντο.

Σε ότι αφορά δε την υπόθεση του Άντρε Γκρέι, η κατάσταση είναι εξαιρετικά απλή και δεν εξαρτάται μόνο από τον έμπειρο τεχνικό. Στη… μέση υπάρχει ένα συμβόλαιο 1.8 εκατ. ευρώ και μια κλονισμένη σχέση μεταξύ του Τζαμαϊκανού επιθετικού με το club.

Από τη στιγμή που οι οικονομικές διαστάσεις του ζητήματος είναι μεγαλύτερες από τις αγωνιστικές, είναι σαφές ότι πρώτος στόχος είναι η αποδέσμευση κι αν δεν επιτευχθεί αυτή μέσω συμβιβαστικής λύσης, τότε (υποχρεωτικά) θα τεθεί πιο ζεστά το ζήτημα της ενεργοποίησης.

Στις επαφές που είχε ο Άκης Μάντζιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη έκανε σαφές ότι η ομάδα χρειάζεται αμυντικό χαφ, αριστερό winger και δεύτερο σέντερ φορ. Αν δηλαδή δεν υπάρξει ενεργοποίηση του Άντρε Γκρέι να αποκτηθεί ένας άλλος φορ. Γι’ αυτό οι «κίτρινοι» δεν έχουν σταματήσει τις επαφές με σκοπό την πλαισίωση του Λορέν Μορόν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments