Αθλητισμός

ΠΑΟ – Μπράγκα: Το κενό βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φινάλε – ΓΗ κριτική για την αλλαγή του Ιωαννίδη

ΠΑΟ – Μπράγκα: Το κενό βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φινάλε – ΓΗ κριτική για την αλλαγή του Ιωαννίδη

Πηγή Φωτογραφίας: CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΜΠΡΑΓΚΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

«Συνεχιζουμε για το νταμπλ και για ότι καλύτερο στο Europa League»

Ο επιθετικός που λείπει και οι αλλαγές που θα συζητηθούν! Ανάμεικτα τα συναισθήματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον αποκλεισμό από τη Μπράγκα από τους ομίλους του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τη Μπράγκα και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League. Τα συναισθήματα στον κόσμο είναι ανάμεικτα. Ναι μεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει από τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο την παρουσία της στους ομίλους του Europa League, αλλά παραδέχονται πως υπήρχαν κάποιες λανθασμένες κινήσεις που στοίχισαν.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δέχεται κριτική για την αλλαγή του Ιωαννίδη και ασκούν κριτική για την εμφάνιση του Σπόραρ και του Αϊτόρ. Είναι όμως κοινώς αποδεκτό και εκφράστηκε στα σχόλια που κατέθεσαν οι φίλοι του ΠΑΟ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας, ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση.

Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από κανέναν παίχτη…Αυτοί μας έδωσαν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε,αυτοί παλέψαμε ,αυτοί χάσανε.Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από τον Γιοβανοβιτς ,γιατί αυτός έχτισε αυτήν την ομάδα από το μηδεν.Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει σε ένα παιχνίδι.Αν μας έλεγε κάποιος ότι θα φτάνανε ως εδώ τα πράγματα,δεν θα τα πιστεύαμε.Συνεχιζουμε για το νταμπλ και για ότι καλύτερο στο Europa League.

Το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής και κανένας άλλος δυστυχώς για άλλη μία φορά πληρώνουμε τα κωλύματα του όσο καλός και να είναι όσο καλό και να έχει κάνει στην ομάδα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει με τα προβλήματά του. Υποτίθεται ότι φέτος έχεις πάγκο για να κάνεις αλλαγές και περίμενε να κάνει αλλαγές στο 60 και στο 70. Ο Αράο για ποιο λόγο δεν μπήκε από τη στιγμή που το κέντρο δεν λειτουργούσε καθόλου και έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδια ότι ο πέρεθ να τον βιλενα δεν μπορούν να παίξουν μαζί πήραμε παίκτες τον Τσεριν. Γιατί δεν τον έβαλ το παιδί έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και έχει τρεξίματα. Ο αιτορ για ποιο λόγο μπήκες σε τέτοιο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό τραυματισμού τι μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα τίποτα. Ο Xουανκαρ σήμερα πραγματικά ήταν απαράδεκτος. Για ποιό λόγο πρέπει να βγάλει όλο το παιχνίδι για να μην μπει ο εξίσου καλός Σέρβος Μλαντενοβιτς. Ο Ιωαννίδης στο μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω την αλλαγή του είναι εάν είχε κουραστεί και δεν μπορούσε άλλο Γιατί πραγματικά ο Σλοβένος είτε μπαίνει μέσα είτε δεν μπαίνει είναι άφαντος Ιωαννίδης έκανε εξαιρετική δουλειά. Τέλος πάντων καλύτερα στο europa league γιατί εκεί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες τις αξίες και να πάρουμε και νίκες στο champions league τα ψέματα δεν γυρίσαμε θέλουμε πολύ καλύτερη ομάδα για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εκεί.

Βγάζεις τον καλύτερο σου παίκτη για ποιο λόγο;; Κράτα τον μέσα και βάλε σποραρ να παίξεις με δύο φορ. Κρίμα, πάντως μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια.

Δειξαμε οτι μπορούμε τους παιξαμε ολους στα ισια! Ντνιπρο Μαρσειγ και Μπραγκα και αυτο λεει πολλα για το ποσο εχουμε βελτιωθεί απο περσι ευτυχώς ειναξ λίγοι αυτοι που μιζεριαζουν γτ ειδαν ποσο το παλεψε αυτή η ομαδα☘️προχωραμε τριφυλλαρα μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments