Πολιτική

Μητσοτάκης: Άμεσες αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους

Μητσοτάκης: Άμεσες αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI)

Στόχος της πολιτείας είναι φροντίσει ώστε όλες και όλοι όσοι έχουν υποστεί ζημιές να αποζημιωθούν άμεσα, είτε είναι αγρότες, είτε είναι κτηνοτρόφοι, αλλά να αποκατασταθεί το συντομότερο και η ζημιά στο φυσικό περιβάλλον της Ρόδου, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Στόχος της πολιτείας είναι φροντίσει ώστε όλες και όλοι όσοι έχουν υποστεί ζημιές να αποζημιωθούν άμεσα, είτε είναι αγρότες, είτε είναι κτηνοτρόφοι, αλλά να αποκατασταθεί το συντομότερο και η ζημιά στο φυσικό περιβάλλον της Ρόδου, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου για τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

«Η φύση θα γιατρέψει τις πληγές της φωτιάς με τη δική μας βοήθεια και με τα έργα αποκατάστασης, τα αντιπλημμυρικά και τα αντιδιαβρωτικά, να ξεκινούν αμέσως» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Η Πολιτεία, τόνισε, μέσα από το πλαίσιο της κρατικής αρωγής υπό την εποπτεία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, του κ. Τριαντόπουλου, θα φροντίσει ώστε όλες και όλοι όσοι έχουν υποστεί ζημιές να αποζημιωθούν άμεσα, είτε είναι αγρότες, είτε είναι κτηνοτρόφοι, είτε είναι λίγοι, ευτυχώς, κάτοικοι της Ρόδου οι οποίοι είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι η επόμενη πενταετία θα είναι μία πενταετία στην οποία η Περιφέρεια θα έχει στη διάθεσή της πολύ σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία για να δρομολογήσει και να ολοκληρώσει πολύ σημαντικά έργα, από τα πιο μεγάλα νησιά, από το πιο μεγάλο νησί της Ρόδου μέχρι τα πιο μικρά νησιά τα οποία χρειάζονται μία ξεχωριστή φροντίδα» ανέφερε ο πρωθυπουργός, αναφέροντας το νέο και ενισχυμένο περιφερειακό πρόγραμμα, ευρωπαϊκοί πόροι ΕΣΠΑ, αλλά και στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 170 εκατομμυρίων, το οποίο θα διαχειριστεί η Περιφέρεια τα επόμενα έτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments