Αθλητισμός

Οσα λένε στον Ρέντη για τον Ορτέγκα: Η δίψα για διάκριση και η ευκαιρία με Λαμία

Οσα λένε στον Ρέντη για τον Ορτέγκα: Η δίψα για διάκριση και η ευκαιρία με Λαμία

Πηγή Φωτογραφίας: Francisco Ortega joins Olympiacos - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Olympiacos.org

Στον… δρόμο του Σαντιάγκο Εσε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα – Εντυπωσιάζει στον Ρέντη και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στη Σερβία απέναντι στην Τσουκαρίτσκι και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (3-1, και 3-0) απέναντι στη σέρβικη ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τις Γουέστ Χαμ (Αγγλία), Φράιμπουργκ (Γερμανία) και Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία). Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την ενίσχυση του ρόστερ τους, με τον Νορβηγό Όλα Σολμπάκεν να βρίσκεται στην Ελλάδα και να είναι πλέον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Μια σπουδαία προσθήκη, με τον Ολυμπιακό να γεμίζει το ρόστερ του με ποιότητα και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Ισπανός τεχνικός στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν έχει παρουσιάσει μια εξαιρετική ομάδα, με τον Ιβηρα μάλιστα να βλέπει συνεχώς να έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές. Το προηγούμενο διάστημα ήταν οι Μπρίνιτς, Εσε και Ορτέγκα, με τον Όλα Σολμπάκεν να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν ο Κροάτης και οι δύο Αργεντινοί. Τις επόμενες ημέρες, όπως έχετε ενημερωθεί από το10.gr, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί και στη γραμμή κρούσης, με τη «ερυθρόλευκη» λίστα να περιλαμβάνει πολλά και δυνατά ονόματα.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παίρνει τα «κομμάτια» που του δίνει ο Αντόνιο Κορδόν και η διοίκηση του Ολυμπιακού και τα ενώνει μεταξύ τους, παρουσιάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ένα εξαιρετικό σύνολο. Παίκτες ποιοτικοί, με θέληση για να προσφέρουν. Όπως ο Σαντιάγκο Εσε. Ο Αργεντινός μέσος μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι στο Γ. Καραϊσκάκης και έδειξε από τα πρώτα λεπτά εξαιρετικά στοιχεία, κερδίζοντας με το… καλημέρα τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Εμφάνιση που του έδωσε φανέλα βασικού τόσο κόντρα στον Ατρόμητο όσο και στη ρεβάνς της Σερβίας.

Το επόμενο κομμάτι που θα προσθέσει στο παζλ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι, καθώς δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της πειραϊκής ομάδας. Ομως, ο 24χρονος αμυντικός οόλο αυτό το διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, όσοι τον είδαν στον Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την τεχνική του κατάρτιση και τον τρόπο που αγωνίζεται, δείχνοντας ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, που θα αναβαθμίσει την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τα τελευταία χρόνια ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Βελέζ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας, με την οποία κατέγραψε στο ενεργητικό του 154 παιχνίδια, με 3 γκολ και 11 ασίστ. Ενας παίκτης, που δείχνει από τα πρώτα του δείγματα στον Ρέντη ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με την ποιότητά του και τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που διαθέτει. Ο ίδιος βλέπει τον Ολυμπιακό ως τη μεγάλη του ευκαιρία για να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να τα καταφέρει. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

«Είναι μια απίστευτη ευκαιρία για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, είναι πολύ όμορφη η πόλη, αλλά και η υποδοχή που είχα. Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού, προφανώς ήξερα πως θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Έκανα τα πάντα για να έρθω και όπως σας είπα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος πλέον είναι έτοιμος για την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Κάτι που θα συμβεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία (3/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών. Όμως, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός τις επόμενες ώρες. Το δεδομένο είναι ότι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Ρέντη και είναι έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments