Πολιτική

Κώτσηρας: Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το νέο εκκλησιαστικό έτος

Κώτσηρας: Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το νέο εκκλησιαστικό έτος

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Γιώργος Κώτσηρας, Με την αφορμή αυτής της νέας χρονιάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας, κ. Γιώργος Κώτσηρας βρέθηκε στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Με την αφορμή αυτής της νέας χρονιάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας, κ. Γιώργος Κώτσηρας βρέθηκε στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Η έναρξη και η είσοδος σε κάθε νέο εκκλησιαστικό έτος  συνιστά μια λαμπρή ευκαιρία για κάθε Χριστιανό να κατανοήσει και να βιώσει κατά τρόπο συνειδητό τα πνευματικά θεμέλια, επάνω στα  οποία οικοδομείται η χριστιανική μας πίστη, που αποτελεί και τη βάση της χριστιανικής και εκκλησιαστικής μας ταυτότητας.

Με την αφορμή αυτής της νέας χρονιάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας, κ. Γιώργος Κώτσηρας βρέθηκε στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, «προκειμένου», όπως ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter X, «να παραστεί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της έναρξης του νέου εκκλησιαστικού έτους».

«Νοιώθω μεγάλη συγκίνηση», συμπληρώνει ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, που παρέστη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπου η χριστιανική ταυτότητα του Υφυπουργού Εξωτερικών ενδυναμώθηκε από τη θύμηση ιστορικών γεγονότων που μαρτυρούν αυτόπτες μάρτυρες.

Γεγονότα από την ανθρώπινη ιστορία, όπως το μυστήριο της Ενσάρκωσης του Θεού για τη σωτηρία του κόσμου και του ανθρώπου. Και είναι αυτά τα γεγονότα από την ιερή ιστορία του Θεού και του ανθρώπου, που η λειτουργία της Εκκλησίας του Χριστού συνεχώς ανανεώνει για τους Χριστιανούς, όπως είναι ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ετήσιου λειτουργικού κύκλου, που ανανεώνεται κάθε χρόνο, την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, για να μας κάνει μετόχους για άλλη μια φορά σε  όσα ο Θεός έκανε – εν Χριστώ – για εμάς και τη σωτηρία μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments