Αθλητισμός

Ελλάδα Μαυροβούνιο: Αποχαιρέτησε το Μουντομπάσκετ – Ηττήθηκε 69-73

Ελλάδα Μαυροβούνιο: Αποχαιρέτησε το Μουντομπάσκετ – Ηττήθηκε 69-73

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με 69-73 ηττήθηκε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ από το Μαυροβούνιο στον τελευταίο αγώνα της στο Μουντομπάσκετ

Με 69-73 ηττήθηκε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ από το Μαυροβούνιο στον τελευταίο αγώνα της στο Μουντομπάσκετ στη Μανίλα των Φιλιππίνων και αποχαιρετά τη διοργάνωση ως τελευταία στον 10ο όμιλο της φάσης των «16».

Μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και εμφανώς απογοητευμένη από την ήττα-αποκλεισμό από τη Λιθουανία έμεινε σε πολύ χαμηλά ποσοστά στην επίθεση, ενώ αμυντικά είχε πολλά προβλήματα στη ρακέτα από τους Μαυροβούνιους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν υπερβολικά άστοχο, χωρίς λύσεις στο παιχνίδι του και περίμενε ατομικά ξεσπάσματα για να πλησιάσει τους Βαλκάνιους. Οι οποίοι είχαν τον εξαιρετικό Βούτσεβιτς και συνολικά τη φροντ λάιν τους να κάνει… πάρτι στη ρακέτα της Εθνικής μας. Δίνοντας αργό τέμπο στο ματς, κάτι που φυσικά τους συνέφερε. Γι’ αυτό και πήραν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους επί της Ελλάδας.

Κορυφαίος του ανώτερου Μαυροβουνίου στο ματς, ήταν ο Βούτσεβιτς. Ο άσος των Μπουλς είχε 19 πόντους 7 ριμπάουντ. Με 12 πόντους Ράντοντσιτς, 10 Μιχαϊλοβιτς και ο Ντούμπλιεβιτς με 4 πόντους αλλά από 9 ριμπάουντ και ασίστ, οδήγησαν την Εθνική τους στη νίκη.

Για την Ελλάδα που είχε 8 στα 30 τρίποντα, ο Παπαπέτρου με 16 πόντους ήταν ο πιο συνεπής σε όλο το ματς. Πολύ καλός ο Μποχωρίδης στο δεύτερο ημίχρονο με 13, ενώ στο τέλος του ματς με ξεσπάσματα Παπανικολάου και Γουόκαπ τελείωσαν με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 30-36, 42-50, 69-73

Διαιτητές: Γκαρσία (Βενεζουέλα), Πάες (Ισημερινός), Πρακς (Ουγγαρία)

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Ιτούδης): Μποχωρίδης 13 (2), Χατζηδάκης 2, Λαρεντζάκης, Λούντζης 2, Μωραΐτης, Παπαγιάννης 5 (1), Παπανικολάου 13 (3), Παπαπέτρου 16, Ρογκαβόπουλος 7 (1), Ουόκαπ 11 (1)

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Μπόσκο Ράντοβιτς): Ντρόμπνιακ 4, Ντούμπλεβιτς 4, Ιβάνοβιτς 7 (1), Μιχάιλοβιτς 10 (1), Πόποβιτς 5, Ράντοντσιτς 12 (1), Ράντοβιτς 8, Σιμόνοβιτς 2, Σλάβκοβιτς 2, Βούτσεβιτς 19

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments