Πολιτική

Βασίλης Στίγκας: Χρέος μου να στηρίξω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

Βασίλης Στίγκας: Χρέος μου να στηρίξω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Προσπαθώ να γίνω ανάχωμα στις βλέψεις του Ηλία Κασιδιάρη», δήλωσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας

«Έκλεισα τον κύκλο μου μαζί του. Με στήριξε και τον στήριξα», δήλωσε ο Βασίλης Στίγκας - Προανήγγειλε αποκαλύψεις αύριο στην εισαγγελέα για άλλα θέματα

«Προσπαθώ να γίνω ανάχωμα στις βλέψεις του Ηλία Κασιδιάρη», δήλωσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, την ώρα που το κόμμα του βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση μεταξύ των βουλευτών του, όμως αποκάλυψε ότι θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Μια ημέρα πριν εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τις καταγγελίες του για πρακτικές Greek Mafia, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, μίλησε στην τηλεόραση του MEGA για όσα συμβαίνουν στο κόμμα του, τις διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών αλλά και για τον καταδικασμένο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε 9 βουλευτές μαζί με εμένα. Γίνεται μία προσπάθεια, μιλάω με βουλευτές που θέλουν να μείνουν. Δεν έχουν κάποιες περίεργες συμπεριφορές, είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, που θέλουν να κάνουν κοινοβουλευτικό έργο και θέλουν να έχουν κάποιο μέλλον. Με αυτούς συζητάω», είπε ο Βασίλης Στίγκας, μετά τη διαγραφή των βουλευτών Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χάρη Κατσιβαρδά και την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών Γιώργου Μανούσου και Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Στηρίζω Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας»

Ο Βασίλης Στίγκας αποκάλυψε πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων, εξηγώντας ότι έτσι ανταποδίδει τη στήριξη που του έδωσε ο καταδικασμένος νεοναζί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments