Ελλάδα

Η ανακοίνωση της Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon: “Είμαστε συγκλονισμένοι” [vid]

Η ανακοίνωση της Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon: “Είμαστε συγκλονισμένοι” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ BLUE HORIZON ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (EUROKINISSI/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

Η ναυτιλιακή εταιρεία δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, όπου ο 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά μετά από διαπληκτισμό με μέλη του πληρώματος.

Η ναυτιλιακή εταιρεία δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, όπου ο 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά μετά από διαπληκτισμό με μέλη του πληρώματος, κατά τον απόπλου του πλοίου Blue Horizon.Η Attica Group ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Η ανακοίνωση της Attica Group

“Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος”.

Η εισαγγελία Πειραιά διέταξε την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά ώστε να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες. Επίσης δόθηκε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Μέλη του πληρώματος Blue Horizon έσπρωξαν 36χρονο από τον καταπέλτη και πνίγηκε [vid]

Κόβουν την ανάσα οι άγριες σκηνές στο βίντεο σοκ που δείχνει πως σκοτώθηκε ο επιβάτης.Το πλοίο θα ξεκινούσε το δρομολόγια για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας 3χρονος  άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης τρέχει προλαβαίνει και ανεβαίνει πάνω στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

Εκίνη την στιγμή δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο και τον πετάνε στη θάλασσα. Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να  τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments