Lifestyle

Το τρικ της Νάνσυς για να μην τρως μέχρι… σκασμού [VID]

Το τρικ της Νάνσυς για να μην τρως μέχρι… σκασμού [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μόλις δημοσίευσε τις πιο γλυκές φωτογραφίες με την κόρη/YUPPII.GR

Το τρικ της Νάνσυς που έμαθε από την Οκινάουα για να μην τρως μέχρι... σκασμού

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού η εκπομπή ” Στούντιο 4″ μόλις έκανε πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια απόλαυσε στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι και γέμισε τις μπαταρίες της ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά και απολαμβάνοντας τις τοπικές νοστιμιές. Επέστρεψε, λοιπόν, εμφανώς ανανεωμένη στην Αθήνα χωρίς, ωστόσο να έχει πάρει τα κιλά των διακοπών και έδωσε μερικές συμβουλές διατροφής στους τηλεθεατές.

View this post on Instagram

A post shared by nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou)

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μοιραζόταν τακτικά με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ δεν έλειπαν φωτογραφίες και βίντεο από τα φαγητά που δοκίμαζε. Άλλωστε, δεν κρύβει την αδυναμία της στην ελληνική κουζίνα και δημοσιεύει συχνά τα γεύματά της.

Καταφέρνει, ωστόσο, να διατηρείται σε άψογη σιλουέτα, και να είναι σταθερή στα κιλά της χωρίς έντονα σκαμπανεβάσματα. Αυτό, ίσως να οφείλεται τελικά στο τρικ διατροφής που μοιράστηκε με τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε ένα διατροφικό τρικ για να μη τρως πολύ και να διατηρείς τα κιλά σου σταθερά. Στην μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ, η παρουσιάστρια είπε ότι παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την μακροζωια και τους παράγοντες που ενισχύουν την ποιότητα ζωής.

Πρώτο στην λίστα, ήταν η συντροφικότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας το ντοκιμαντέρ υποστήριζε ότι οι σχέσεις και η συντροφικότητα βοηθούν στο να ζεις περισσότερα και καλύτερα.

Επόμενο στη λίστα είναι η διατροφή. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε ότι τα μοναδικά τοπικά προϊόντα της Ικαρίας, όπως είναι το κρασί και το μέλι, συμβάλλουν, επίσης, στην μακροζωία. Έκλεισε, ωστόσο, την κουβέντα με ένα απίστευτο διατροφικό τρικ που ακολουθούν στην Οκινάουα. ” Στην Οκινάουα λένε “χάρα χάτσι μπου” που σημαίνει 80 στα 100″ ακούγεται να λέει στο απόσπασμα η παρουσιάστρια. ” Αυτό σημαίνει να τρως μέχρι το 80 τις εκατό και να σταματάς εκεί πριν φτάσεις στο 100 τις εκατό”, εξήγησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments