Αθλητισμός

Στόπερ που θα “χτυπάει” ενδεκάδα στην ΑΕΚ – Τα δεδομένα για Σαρ, Μπράμπετς – “Έκπληξη αν γίνει από Ελλάδα”

Στόπερ που θα “χτυπάει” ενδεκάδα στην ΑΕΚ – Τα δεδομένα για Σαρ, Μπράμπετς – “Έκπληξη αν γίνει από Ελλάδα”

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023-2024 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

φού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι δεν τίθεται θέμα Σαρ (εξηγώντας ότι είχε συμβόλαιο 6 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι), απάντησε για το ενδεχόμενο κίνησης από την εγχώρια αγορά.

Για τις επαφές που συνεχίζει η ΑΕΚ ώστε ν’ αποκτήσει αμυντικό επιπέδου (και όχι συμπληρωματικό) μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για ενδεχόμενο κίνησης από την εγχώρια αγορά. Ανοιχτό παραμένει το παράθυρο απόκτησης στόπερ από την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου όπως γράφει το sportdog.gr

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η Ένωση δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα χτυπάει ενδεκάδα (και δεν θα έρθει απλά ως συμπληρωματικός).Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι δεν τίθεται θέμα Σαρ (εξηγώντας ότι είχε συμβόλαιο 6 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι), απάντησε για το ενδεχόμενο κίνησης από την εγχώρια αγορά.Και δεδομένου, όπως σημείωσε, ότι δεν έπαιξε η περίπτωση Μπράμπετς, χαρακτήρισε έκπληξη το να γίνει τελικά κάτι από Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments