Ελλάδα

Blue Horizon: Επιμένουν στην αθωότητά τους οι 4 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη [vid]

Blue Horizon: Επιμένουν στην αθωότητά τους οι 4 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi,Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη θα βρεθούν ενώπιον ανακριτή για να απολογηθούν σε 24 ώρες από τώρα.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη θα βρεθούν ενώπιον ανακριτή για να απολογηθούν σε 24 ώρες από τώρα.

Η έρευνα προχωρά σε βάθος, η ΠΝΟ ετοιμάζει 24ωρη απεργία για την ερχόμενη εβδομάδα, οι καρατομήσεις στελεχών του Λιμενικού προκαλούν αντιδράσεις κι η πλοιοκτήτρια εταιρεία προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη κρίση, την ώρα που η οργή στενών συγγενών και φίλων του αδικοχαμένου 36χρονου παραμένει ασίγαστη.

Στη γειτονιά του κατηγορούμενου ύπαρχου στο Κερατσίνι, του ναυτικού που στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να σπρώχνει στο κενό τον άτυχο νεαρό, η αγωνία εναλλάσσεται με την έντονη ανησυχία για τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο ύπαρχος του Blue Horizon επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον 36χρονο στο κενό. Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως ο άτυχος Αντώνης γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος, ισχυρισμοί που στα μέρη που ζούσε το θύμα προκαλούν οργή και έντονο προβληματισμό.

Συγγενείς του, με τους οποίους ήρθε σε τηλεφωνική επαφή το MEGA, όχι μόνο δε συλληπήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου, αλλά ήταν επιθετική λέγοντας ότι δεν μπορεί να στιγματιστεί η οικογένειά του.

Αθώοι αναμένεται να δηλώσουν και οι άλλοι 3 κατηγορούμενοι. Ο καπετάνιος που διώκεται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες και οι άλλοι 2 ναυτικοί που κατηγορούνται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments