Lifestyle

Chris Evans: Κρυφός γάμος με την Alba Baptista

Chris Evans: Κρυφός γάμος με την Alba Baptista

Πηγή Φωτογραφίας: bollywoodmdb.com/ Chris Evans uploads goofy yet cute pictures with his girlfriend Alba Baptista;

Chris Evans και Alba Baptista άρχισαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2022 και η σχέση τους είχε θεωρηθεί από νωρίς σοβαρή.

Σε μια άκρως ιδιωτική τελετή ο Chris Evans ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Alba Baptista.

View this post on Instagram

A post shared by 🪐 (@alba.baptista)

Ο 42χρονος ηθοποιός των Avengers Chris Evans παντρεύτηκε, σύμφωνα με το People, το Σάββατο με την επίσης ηθοποιό Alba Baptista σε κλειστή τελετή.

Ήταν πολλοί από τους διάσημους φίλους τους και το σύμπαν της Marvel που έδωσαν το παρών στον γάμο τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε κοντά στο σπίτι τους στην περιοχή της Βοστώνης.

Είχαν κοντά τους, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, πολύ κοντινούς τους συγγενείς και φίλους σε μια προσπάθεια να μη διαρρεύσει κάτι για την τελετή.

Γάμος σε κλειστή τελετή Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους τους βρίσκονταν οι Robert Downey Jr. με τη σύζυγό του Susan Downey, ο Chris Hemsworth με τη σύζυγό του Elsa Pataky και οι Jeremy Renner, John Krasinski και Emily Blunt.

Οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών δεν απάντησαν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για τον γάμο τους.

Ο John Krasinski και η Emily Blunt, που εθεάθησαν μετά το μυστήριο του γάμου του Chris Evans με την Alba Baptista, ήταν πολύ χαρούμενοι. «Αστειεύονταν και χαμογελούσαν», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People.

View this post on Instagram

A post shared by 🪐 (@alba.baptista)

O Chris Evans δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν

Ο Chris Evans, που έχει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα του κόσμου, και η 26χρονη ηθοποιός από την Πορτογαλία έβγαιναν από το 2022 και οι φήμες ήθελαν η σχέση τους να είναι σοβαρή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ένωσή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Είναι ερωτευμένοι και ο Chris Evans δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν», προσέθεσε πηγή που επικαλείται το περιοδικό People.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments