Αθλητισμός

Δεν μπορεί να… περιμένει παίκτης του ΠΑΟΚ – “Τρέχει” για να είναι έτοιμος με Άρη

Δεν μπορεί να… περιμένει παίκτης του ΠΑΟΚ – “Τρέχει” για να είναι έτοιμος με Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μάρκος Αντόνιο είναι ένας παίκτης που βρισκόταν από νωρίς στην λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, απλά ο ΠΑΟΚ περίμενε να ωριμάσουν οι συνθήκες και να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους.

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι ένας παίκτης που βρισκόταν από νωρίς στην λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, απλά ο ΠΑΟΚ περίμενε να ωριμάσουν οι συνθήκες και να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους.ΠΑΟΚ: Ο Μάρκος Αντόνιο είναι ένας παίκτης που βρισκόταν από νωρίς στην λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, απλά ο ΠΑΟΚ περίμενε να ωριμάσουν οι συνθήκες και να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους.

Έτσι και έγινε και ο Βραζιλιάνος έστω και με μια καθυστέρηση ήρθε στην Θεσσαλονίκη, φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» και τώρα βρίσκεται σε κατάσταση προσαρμογής στα νέα δεδομένα.Ήρθε ως δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ από την Λάτσιο ο Μάρκος Αντόνιο, με παραστάσεις από το πορτογαλικό, το ουκρανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα και αποτελεί ένα ξεχωριστό project που πρέπει να αξιοποιηθεί κατά την διάρκεια της σεζόν. Το βάρος, πέφτει μοιραία στον Ραζβάν Λουτσέσκου (και) για την περίπτωση του βραχύσωμου Βραζιλιάνου χαφ που αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στον άξονα.Ο 23χρονος μέσος μέσος αυτή την χρονική περίοδο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Το σημαντικό είναι να μπορέσει να μπει σε ρυθμούς ομάδας άμεσα, κυρίως για να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή, σε κάθε επίσημο αγώνα και φυσικά στην ενδεκάδα. Στη μεσαία γραμμή ειδικά, ο ανταγωνισμός είναι έντονος, καθώς εκτός από τους Τσιγγάρα και Σβαμπ που σήκωσαν με επιτυχία το μεγάλο βάρος της προσπάθειας στους προκριματικούς αγώνες του Conference League ο ΠΑΟΚ απέκτησε τόσο τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, όσο και τους Σουαλιό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο ενώ στο ρόστερ συμπεριλαμβάνεται τόσο ο νεαρός Κυριάκος Γιαξής όσο και ο Φιλίπε Σοάρες που ακολουθεί θεραπεία καθώς είχε υποστεί θλάση. Για τις δύο θέσεις λοιπόν στην μεσαία γραμμή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με επτά παίκτες να διεκδικούν ευκαιρίες που σίγουρα θα πάρουν αφού ο Δικέφαλος θα έχει τρία… καρπούζια σε μια μασχάλη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λουτσέσκου όπως είναι απολύτως κατανοητό υπολογίζει στον Μάρκος Αντόνιο και θέλει να τον αξιοποιήσει το συντομότερο δυνατό. Για αυτό τον λόγο και ο Βραζιλιάνος μέσος «τρέχει» για να προλάβει και να είναι έτοιμος στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στην Τούμπα.Δεν είναι μόνο όμως το ματς με τον Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά γενικότερα ο Μάρκος Αντόνιο είναι σε μια φάση που κάνει έναν δικό του «αγώνα δρόμου» για να μπει στην εξίσωση της ομάδας και του rotation του Λουτσέσκου, αφού «έρχεται» για τον ΠΑΟΚ ένα ιδιαιτέρως βαρύ πρόγραμμα με έξι παιχνίδια σε διάστημα 19 ημερών. Ο Μάρκος Αντόνιο είχε υποστεί θλάση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Λάτσιο, όπου και ακολούθησε τις προπονήσεις μέχρι τον τραυματισμό του και έχει καλύψει ένα σημαντικό έδαφος ωστόσο θα φανεί από σήμερα το αν πότε θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και το πότε θα τεθεί στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments