Αθλητισμός

Αποθεώνουν Κάλενς στο Περού: Αν επιστρέψει, ο Ρεϊνόσο ξαναχτίζει την αμυντική του γραμμή! [vid]

Αποθεώνουν Κάλενς στο Περού: Αν επιστρέψει, ο Ρεϊνόσο ξαναχτίζει την αμυντική του γραμμή! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Report: Another Peruvian could join Alexander Callens at New York City FC | MLSSoccer.com

Στο Περού μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη μάχη με τη Βραζιλία και αντικείμενο συζήτησης είναι αν ξεκινήσει ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ

«Θα τον περιμένουμε, γιατί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς».

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Περού, Χουάν Ρεϊνόσο μίλησε νωρίτερα για τον Αλεξάντερ Κάλενς και τις πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Βραζιλία και τα λογια του δείχνουν πόσο σημαντικός είναι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την παραπάνω άποψη έχουν βεβαίως και τα ΜΜΕ του Περού καθώς τις τελευταίες ώρες αντικείμενο συζήτησης είναι αν θα ξεκινήσει ο πρώην άσος της Τζιρόνα στο κρίσιμο ματς με την Σελεσάο.

Η ιστοσελίδα ladecana αναφέρει χαρακτηριστικά πως “ο Αλεξάντερ Κάλενς προπονείται ήδη με τους συμπαίκτες του και όλα θα έδειχναν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τον αγώνα που έχασε με την Παραγουάη λόγω προβλήματος. Αν επιστρέψει, τότε ο Ρεϊνόσο θα έχει ένα ακόμα στοιχείο για να ξαναχτίσει την αμυντική γραμμή”.

Θυμίζουμε πως η μάχη Περού-Βραζιλία, για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής , θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/9, 05:00) και ο Αλεξάντερ Κάλενς αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments