Διεθνή

Επιστρέφει στην Ελλάδα η βασίλισσα Σοφία;

Επιστρέφει στην Ελλάδα η βασίλισσα Σοφία;

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Hola.com - QUEEN SOFIA RECEIVES VALOR AÑADIDO AWARD IN MADRID

Έχει αποκαλύψει ότι θα ήθελε να περάσει τα τελευταία της χρόνια στην Ελλάδα.

Είδηση που έχει προκαλέσει ζωηρό σχολιασμό κάνει, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του Διαδικτύου σχετικά με τον τόπο διαμονής της πρώην βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας μετά τα απόνερα που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα περί αλλεπάλληλων εξωσυζυγικών σχέσεων στον έγγαμο βίο της με τον Χουάν Κάρλος. Όπως γράφουν καλά πληροφορημένες πηγές ιβηρικών μέσων προσκείμενων στα ισπανικά ανάκτορα, η Σοφία είναι πιθανό να εγκαταλείψει την Ισπανία, να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, ύστερα από 61 χρόνια. 

Καθώς είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει ο σύζυγός της στη Μαδρίτη, αναζητά τη δική της διέξοδο για να δώσει στον 85χρονη ζωή της την ηρεμία που αναζητά.

Θέλει επίσης να περάσει τα τελευταία της χρόνια στην Ελλάδα, όπου θα ήθελε να αποτεφρωθεί όταν πεθάνει και η τέφρα της να ριχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο αγαπάει, σύμφωνα με ισπανικά δίκτυα όπως το elconfidencial και το elnacional.

Η Ελλάδα έχει συμβολική σημασία για την πρώην βασίλισσα Σοφία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πρώην βασίλισσα Σοφία ήταν πολύ κοντά στον αδελφό της, τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments