Πολιτική

Άδωνις: Το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα δοθεί κανονικά στους συνταξιούχους τον Ιανουάριο

Άδωνις: Το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα δοθεί κανονικά στους συνταξιούχους τον Ιανουάριο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Τη διαβεβαίωση ότι το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα δοθεί κανονικά στους συνταξιούχους τον μήνα Ιανουάριο, έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM.

Τη διαβεβαίωση ότι το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα δοθεί κανονικά στους συνταξιούχους τον μήνα Ιανουάριο, έδωσε ο υπουργός Εργασίας

Τη διαβεβαίωση ότι το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα δοθεί κανονικά στους συνταξιούχους τον μήνα Ιανουάριο, έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, που κατατέθηκε στη Βουλή και αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στη διάταξη που επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται Σαββατοκύριακο με προσαύξηση μισθού.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας εξήγησε ότι στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται διάταξη που αφορά τις βιομηχανίες τροφίμων-αναψυκτικών και εμφιαλώσεως νερού, όπου θα τους επιτρέπεται να έχουν επταήμερη λειτουργία, δηλαδή οι εργαζόμενοί τους να δουλεύουν πενθήμερο με κυλιόμενες βάρδιες, συμπεριλαμβάνοντας και το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments