Αθλητισμός

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Πεπ Μπιέλ και την Κράσνονταρ [vid]

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Πεπ Μπιέλ και την Κράσνονταρ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363278] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η Κράσνονταρ φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό – Λήγει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για τις μεταγραφές στη Ρωσία.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Πεπ Μπιέλ και την Κράσνονταρ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Ρωσία, η Κράσνονταρ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα, η Κράσνονταρ είχε καταθέσει πρόταση στους Ερυθρόλευκους ύψους 4 εκατ. ευρώ συν 500 χιλιάδες μπόνους, αλλά οι Πειραιώτες είχαν απαντήσει αρνητικά.

Η ρώσικη ομάδα, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει την περίπτωση του Πεπ Μπιέλ και σύμφωνα με τους Ρώσους σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Κράσνονταρ, καθώς η μεταγραφική περίοδος για τις ρώσικες ομάδες ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κράσνονταρ προπονητής είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, ενώ ο Πεπ Μπιέλ έχει βασική θέση στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με τα χρήματα που δίνει η ρώσικη ομάδα. Μέχρι τώρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 46 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 12 γκολ και 5 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments