Πολιτική

Ειρωνεία Κασσελάκη έναντι των δικαστών

Ειρωνεία Κασσελάκη έναντι των δικαστών

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

«Νόμιζα ότι το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών είχε αυτοκαταργηθεί» ειρωνεύεται ο Κασσελάκης.

Απάντηση στην… απάντηση των δικαστών, όταν είπε ότι θα τους “ξεδοντιάσει”,  έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης,  σε ένα σύντομο βίντεο, το οποίο μάλιστα είναι γυρισμένο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, απέναντι από τον Άρειο Πάγο.

Στο βίντεο που «ανέβασε» στα social media ο κ. Κασσελάκης, αφού ειρωνεύεται τους δικαστές, λέγοντας πως νόμιζε ότι το συνδικαλιστικό τους όργανο είχε αυτοκαταργηθεί, αναφέρει σειρά περιπτώσεων, στις οποίες η Ένωση δεν αντέδρασε, μεταξύ των οποίων οι καταγγελίες των κ.κ. Τζανερίκου και Ράμμου.

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ  δεσμεύεται, δε, να αλλάξει τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και να ενισχύσει τους έντιμους δικαστικούς, όπως λέει, προκειμένου να ασκούν απερίσπαστα το λειτούργημά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάλεσε, χθες, τον ΣΥΡΙΖΑ, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Κασσελάκη, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι, από τη στιγμή που διεκδικεί θεσμικό ρόλο, θα πρέπει να σέβεται τους θεσμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments