Ελλάδα

Και η ΕΥΠ στις έρευνες για το δυστύχημα στη Λιβύη -Οι πρώτες ενδείξεις [vid]

Και η ΕΥΠ στις έρευνες για το δυστύχημα στη Λιβύη -Οι πρώτες ενδείξεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: the libya update

Στις έρευνες για το δυστύχημα στη Λιβύη συμμετέχει και η ΕΥΠ, συνδράμοντας το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΞ με πληροφορίες.

Ενώ η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον θάνατο των πέντε Ελλήνων στη Λιβύη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ενώ βρίσκονταν στη χώρα ως μέλη της ελληνικής αποστολής για βοήθεια, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel με καταστροφικές πλημμύρες και χιλιάδες νεκρούς.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΥΠ στις έρευνες ενεργοποιήθηκαν συνεργασίες, πηγές και πληροφοριακά δεδομένα από τη περιοχή της Λιβύης.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το δυστύχημα στη Λιβύη

Οι πρώτες ενδείξεις, πάντως, δείχνουν ότι επικρατέστερο σενάριο είναι ότι όντως πρόκειται για τροχαίο και πως η έκρηξη που προκλήθηκε οφειλόταν στη μεγάλη ποσότητα καυσίμου που είχε το ένα όχημα.

Αυτές είναι οι δύο γυναίκες στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη

Μεταξύ των θυμάτων του τροχαίου στη Λιβύη είναι δύο γυναίκες στρατιωτικοί, η Γλυκερία Μεμεκίδου (αριστερά στη φωτογραφία) και η Εύη Ανδρεαδάκη (δεξιά στη φωτογραφία).

Οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονταν στην ελληνική αποστολή στη Λιβύη και σκοτώθηκαν μετά τη σύγκρουση του οχήματός όπου επέβαιναν με ένα αυτοκίνητο.

Η φωτογραφία, παρακάτω, είναι από την άφιξη της αποστολής από την Ελλάδα στη Λιβύη και δείχνει τις δύο γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους:

Η Σμηναγός (ΝΥ) Εύη Ανδρεαδάκη ήταν νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ενώ η Πλωτάρχης Γλυκερία Μεμεκίδου εργαζόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Μάλιστα, η κόρη του προέδρου της Βεγγάζης, σύμφωνα με πληροφορίες, παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο, οκτώ ημέρες πριν σκοτωθεί στο τροχαίο.

«Το νέο σήμερα έπεσε σαν βόμβα, πέντε νεκροί στην Λιβύη και μέσα σε αυτούς και εσύ Moira Mandalios με τον αδερφό σου… Σοκ δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό πριν λίγες μέρες σου στέλναμε τις ευχές για το γάμο σου και τώρα… Καλό ταξίδι», γράφει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται οι 10 από τους 13 τραυματίες της Ελληνικής Αποστολής. Ένας άνδρας είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς έχει κάταγμα στη μέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments