Πολιτική

Πέτσας: «Δεν φοβόμαστε τίποτα από καμία νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Πέτσας: «Δεν φοβόμαστε τίποτα από καμία νέα ηγεσία του  ΣΥΡΙΖΑ»
Πέτσας: «Θα υπάρξει νέος κύκλος εσωστρέφειας στην κεντροαριστερά​»

Στις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε ο κ. Στέλιος Πέτσας, σε σημερινή παρέμβασή του.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, είναι αξιοσημείωτη η υψηλή συμμετοχή στην χθεσινή εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί «η συμμετοχή δίνει οξυγόνο στη δημοκρατία μας. Άρα είναι πολύ θετικό ότι πολλοί πολίτες προσήλθαν για να εγγραφούν ως μέλη ενός κόμματος και να ψηφίσουν».

​Ως δεύτερο σχόλιο, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε την κρισιμότητα και την ιδιαιτερότητα του δεύτερου γύρου, γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε, «με συμμετοχή άνω των 100.000 πολιτών, θα περίμενε κανείς να έχει εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης από χθες. Επομένως, εγώ προβλέπω ένα ντέρμπι, αν μου επιτρέπεται ο όρος, ανάμεσα στην κ. Αχτσιόγλου και τον κ. Κασσελάκη, καθώς οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν εκφραστεί αρνητικά απέναντι στην υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη.​

Σε κάθε περίπτωση, για τον κύριο Πέτσα, «για την επόμενη ημέρα, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί, θα είναι ενδιαφέρον και σημαντικό να ακούσουμε τις πολιτικές ιδέες που εκφράζει, το τι έχει να πει για όλα τα μεγάλα θέματα».​Ως τρίτο σχόλιο, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Δεν μπορώ να ακούω την κ. Τζάκρη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να μιλάει για την ελευθερία του Τύπου. Ας μην ξεχνάμε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν τηλεοπτικά κανάλια και ότι δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στη δικαιοσύνη, όπως συνέβη με την περίπτωση του «Φιλελεύθερου». Και δεν μπορεί να εκφράζει η κ. Τζάκρη απαξιωτικές απόψεις για τη δικαιοσύνη, όταν οι προαγωγές των δικαστικών λειτουργών γίνονται όπως προβλέπεται από το Σύνταγμά μας. Και με τον ίδιο τρόπο γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ».​

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Πέτσας προέβλεψε περίοδο εσωστρέφειας στην ευρύτερη κεντροαριστερά και τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια μεθοδικότητα και με τον ίδιο ζήλο.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος κύκλος εσωστρέφειας στην κεντροαριστερά. Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία και κυβέρνηση Μητσοτάκη, οφείλουμε, από την πλευρά μας, να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών.​Δεν έχουμε, ως κόμμα, κανένα φόβο για τον κ. Κασσελάκη και την υποψηφιότητά του. Ακόμη κι αν εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης, δε νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για εμάς. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από καμία νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αν συνεχίσουμε να κρατάμε σταθερά το πηδάλιο της χώρας, να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών, να εργαζόμαστε για τα μεγάλα ζητήματα της ασφάλειας, της ακρίβειας, της προάσπισης της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και της αναβάθμισης της διεθνούς παρουσίας της χώρας», ανέφερε ο κύριος Στέλιος Πέτσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments