Αθλητισμός

Τρέλα για τον Ρονάλντο στο Ιράν [vid]

Τρέλα για τον Ρονάλντο στο Ιράν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Lykavitos.gr, Ο 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνίζεται πλέον στο UEFA Champions League, θα το πράξει όμως σε άλλη ηπειρωτική συνομοσπονδία.

Ο διάσημος Πορτογάλος έγινε δεκτός στην Περσέπολις με εκδηλώσεις λατρείας από τους φιλάθλους της τοπικής ομάδας.

Ο 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνίζεται πλέον στο UEFA Champions League, θα το πράξει όμως σε άλλη ηπειρωτική συνομοσπονδία.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Αλ Νασρ θα κάνει το ντεμπούτο του στην ασιατική έκδοση της διοργάνωσης απέναντι στην Περσέπολις αυτή την Τρίτη (19/9, 20:00).

Ένα ταξίδι στο Ιράν όπου ο CR7 κατόρθωσε να εκτιμήσει γι’ άλλη μια φορά την τεράστια δημοτικότητά του.

Στο ξενοδοχείο ή και πίσω από το λεωφορείο που μετέφερε τη σαουδαραβική ομάδα, οι οπαδοί του τοπικού συλλόγου δεν δίστασαν να έρθουν μαζικά για να εκφράσουν την αγάπη τους για τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ ακύρωσε την προπόνησή της στο Ιράν λόγω μεγάλης συγκέντρωσης φιλάθλων για τον CR7

Η Αλ Νασρ ταξίδεψε στην Τεχεράνη, όπου και θα αντιμετωπίσει την Περσέπολις, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League της Ασίας, και το γεγονός αυτό προκάλεσε πανικό στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Και αυτό γιατί εκατοντάδες Ιρανοί δεν θέλησαν να χάσουν τη μοναδική ευκαιρία για να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και βγήκαν στους δρόμους, δημιουργώντας συνθήκες ποδοσφαιρικού παροξυσμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments