Πολιτική

Άδωνις για Μητσοτάκη: Ζωντανό παράδειγμα πειθαρχίας

Άδωνις για Μητσοτάκη: Ζωντανό παράδειγμα πειθαρχίας

Πηγή Φωτογραφίας: υνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Άδωνις για Μητσοτάκη: «Ο πρωθυπουργός διαχειρίζεται ορθολογικά τις δυσκολίες»

Για το πρόσωπο και το έργο του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνέδεσε τον πρόεδρο της κυβέρνησης με την πειθαρχία και τον πολιτικό ορθολογισμό. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο εάν υπάρχει πειθαρχία στο κυβερνητικό σχήμα και τον εν γένει κρατικό μηχανισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπενθύμισε ότι «ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στη ΔΕΘ το μήνυμα της επανεκκίνησης. Πιστεύω, όπως εξάλλου και ο πρωθυπουργός μας, ακράδαντα στην πειθαρχία. Είναι το όπλο για διάκριση. Επαναφέρουμε την πειθαρχία στην Ελλάδα. Είναι μια έννοια που έχει παρεξηγηθεί από την αριστερά».

«Μην ξεχνάμε», συμπλήρωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, «ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πειθαρχίας. Ο πρωθυπουργός έχει μέθοδο και οργάνωση στη σκέψη και την εργασία του, έχοντας βαθιά επίγνωση του γεγονότος ότι η επιτυχία ενός έθνους είναι το πώς αντιμετωπίζει τις αναποδιές. Και εμάς, την κυβέρνηση, δεν μας λυγίζουν οι αναποδιές και οι δυσκολίες. Η πειθαρχία δεν μπαίνει στην Ελλάδα από τη μια μέρα στην άλλη.

«Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι αντέχει. Κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και θα συνεχίσει να τα κάνει. Διαχειρίζεται ορθολογικά τις δυσκολίες και τα ζητήματα που προκύπτουν και για αυτόν το λόγο, χαίρει τόσο υψηλής δημοτικότητας», κατέληξε ο Άδωνις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments