Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εκτεταμένο rotation με Ελσίνκι, όλα δείχνουν Ντεσπόντοφ στην ενδεκάδα [vid]

ΠΑΟΚ: Εκτεταμένο rotation με Ελσίνκι, όλα δείχνουν Ντεσπόντοφ στην ενδεκάδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αυριανή πρεμιέρα του Conference League με την Ελσίνκι (21/9, 19:45, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE SPORT24) με μια προπόνηση το απόγευμα στο Μπολτ Αρένα.

Οι πρώτες σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνουν εκτεταμένο rotation στο πρώτο παιχνίδι στους ομίλους του Conference, με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να παίρνει, όπως όλα δείχνουν, φανέλα βασικού.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αυριανή πρεμιέρα του Conference League με την Ελσίνκι (21/9, 19:45, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE SPORT24) με μια προπόνηση το απόγευμα στο Μπολτ Αρένα.

Με αυτή θα οριστικοποιηθούν και τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αυριανή αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Φινλανδίας.

Οι πρώτες σκέψεις πάντως του προπονητή του ΠΑΟΚ δείχνουν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για εκτεταμένο rotation σε όλες τις γραμμές. Οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν μπορεί να ξεπεράσουν σε ποσοστό ακόμη και το 50% σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα σύμφωνα με το sport24.gr.

Κάτι που μοιάζει μάλλον λογικό αν κρίνει κανείς ότι ακολουθεί την Κυριακή και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στους Ζωσιμάδες, με τον Δικέφαλο να μην έχει άλλα περιθώρια για περισσότερες βαθμολογικές απώλειες, τόσο νωρίς στη σεζόν.

Φανέλα βασικού στον Ντεσπόντοφ

Μια από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο Βούλγαρος μπορεί να του δώσει λύσεις στην επιθετική λειτουργία που δεν είναι και ιδιαίτερα παραγωγική στα τελευταία δυο παιχνίδια του.

Με τον Ντεσπόντοφ να παίρνει φανέλα βασικού ο προπονητής του Δικεφάλου βάζει στην επίθεση του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί και να απειλήσει ο ίδιος αλλά και να αξιοποιήσει και τους συμπαίκτες του και κυρίως τον φορ κρούσης που θα επιλεγεί.

Θέμα ετοιμότητας του Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεν θα μπορεί να τεθεί, καθώς ο 26χρονος έχει ήδη γράψει διψήφιο αριθμό συμμετοχών στη Λουντογκόρετς και την εθνική του ομάδα.

Οι υπόλοιπες αλλαγές σε άμυνα αλλά και μεσαία γραμμή, με το δίδυμο Σβαμπ – Τσιγγάρα να είναι το επικρατέστερο, θα οριστικοποιηθούν στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments