Ελλάδα

Απεργία και στα σχολεία την Πέμπτη

Απεργία και στα σχολεία την Πέμπτη

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, καθώς η ΟΛΜΕ θα συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, καθώς η ΟΛΜΕ θα συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις. «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απαιτούμε την απόσυρσή του και καλούμε τους/τις εργαζόμενους/ες να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα. Η ΟΛΜΕ καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 10.30 π.μ.», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη -Ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία [vid]

Στους δρόμους βγαίνουν τα εργατικά συνδικάτα την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου καθώς έχει κηρυχθεί πανελλαδική απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Πολλές ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις για την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, αποκαλώντας το εργασιακό νομοσχέδιο «τερατούργημα» που «επιβάλει 13 ώρες δουλειάς την ημέρα, 78 ώρες δουλειάς την εβδομάδα».

Την προκήρυξη 24ωρης πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, απαιτεί την απόσυρσή του και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (21.09.2023).

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Παναθηναϊκής Απεργίας, την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο «νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης». Στην ανακοίνωσή του σημειώνει: «Απαιτούμε την απόσυρσή του και καλούμε σε απεργιακή ενωτική συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος και ώρα 11 π.μ.».

Εκπαιδευτικοί – ΟΛΜΕ – ΟΙΕΛΕ

Η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην απεργία της Πέμπτης (21.09.2023), ενώ ανάλογες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΟΙΕΛΕ και πολλές ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ, που καλούν σε μαζική συμμετοχή σε διάφορες πόλεις.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην πανεργατική πανελλαδική απεργία που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης αναμένεται να είναι μαζική.

ΕΙΝΑΠ: Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 21.09.2023

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης, 21 Σεπτεμβρίου που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, και στη συγκέντρωση των σωματείων στις 10:30 το πρωί στο Σύνταγμα, και καλύπτει όλους τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετάσχουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments