Lifestyle

Πιερίδη: «Ο σύζυγός μου μπορεί να βγαίνει σε όσες εκπομπές θέλει… αρκεί να το ξέρω»

Πιερίδη: «Ο σύζυγός μου μπορεί να βγαίνει σε όσες εκπομπές θέλει… αρκεί να το ξέρω»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου, μου στέλνει μηνύματα τώρα»

Η Μαριάντα Πιερίδη, μετά τη συνέντευξή της στη «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» όπου τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το θέμα.

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό, τι θέλει, δεν μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα».

Τι είπε η Μαριάντα Πιερίδη για τον γάμο της Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα σχετικά με την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό. Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε» είπε αρχικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments