Αθλητισμός

Με ειδική προστατευτική μάσκα ο Έσε – Πόσο καιρό θα μείνει εκτός…

Με ειδική προστατευτική μάσκα ο Έσε – Πόσο καιρό θα μείνει εκτός…

Πηγή Φωτογραφίας: [363694] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Σαντιάγκο Έσε έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στη Φράιμπουργκ, λόγω αγκωνιάς που δέχτηκε και υπέστη κάταγμα στη μύτη. Με ειδική προστατευτική μάσκα τις επόμενες μέρες ο Αργεντινός, πόσες μέρες θα μείνει εκτός...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα του και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι ερυθρόλευκοι είδαν στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς και τον Σαντιάγκο Έσε να τραυματίζεται σοβαρά στη μύτη, μετά από αγκωνιά που δέχτηκε, με τον Ολλανδό διαιτητή του ματς να μην δίνει καν φάουλ σε μια ξεκάθαρη φάση.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφού τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στη συνέχεια, οδηγήθηκε με ζαλάδες και «σκισμένη» μύτη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, ο Έσε υπέστη κάταγμα στη μύτη, κάτι που σημαίνει, ότι ο 21χρονος άσος θα μείνει εκτός προπονήσεων των «ερυθρόλευκων» για μία βδομάδα. Πέρα από το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Έσε θα αναγκαστεί να φορέσει και ειδική προστατευτική μάσκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments