Πολιτική

Άδωνις: Η πλατφόρμα Rebrain Greece είναι ήδη σε λειτουργία

Άδωνις: Η πλατφόρμα Rebrain Greece είναι ήδη σε λειτουργία

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

«Θέλουμε να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί»

Στην ανακοίνωση ότι η ειδική πλατφόρμα Rebrain Greece έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία και έχει δεχθεί τις πρώτες αιτήσεις προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενδιαφέρεται να βρίσκει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

«Η πλατφόρμα Rebrain Greece είναι ήδη στον αέρα. Η πλατφόρμα λειτουργεί ήδη. Δεν το νομοθετούμε για να το νομοθετήσουμε. Ήδη έχουμε δεχθεί τις πρώτες είκοσι αιτήσεις Ελλήνων για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να εργαστούν εδώ», πληροφόρησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε πως η εν λόγω πλατφόρμα  ανακοινώθηκε κατά τη δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου και ότι «σε αυτήν συγκεντρώνονται όλες οι δεξιότητες υψηλής εξειδίκευσης με βάση την ευρωπαϊκή ταξινόμηση των επαγγελμάτων. Οι επιστήμονες θα μπορούν να επιλέγουν την κατάλληλη για αυτούς θέση εργασίας.  Έτσι θα προσελκύσουμε λαμπρό επιστημονικό δυναμικό».

«Όσο οι της αριστεράς τσακώνονται με το παρελθόν», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «και επιμένουν να ζουν εκτός τόπου και χρόνου, εμείς θα επιλύουμε τα πραγματικά προβλήματα των πραγματικών ανθρώπων. Και πιστεύουμε ότι, όσο η κεντρική μας πορεία παραμένει να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα των πραγματικών ανθρώπων και να βρίσκουμε πραγματικές λύσεις σε αυτό που τους συμβαίνει, ο λαός μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments