Πολιτική

Δημοσκόπηση Real Polls για τον ΣΥΡΙΖΑ: Το σαφές προβάδισμα Κασσελάκη

Δημοσκόπηση Real Polls για τον ΣΥΡΙΖΑ: Το σαφές προβάδισμα Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Η δεύτερη δημοσκόπηση εμφανίζει τον κ.Κασσελάκη να έχει εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά από την αντίπαλο του την Έφη Αχτσιόγλου.

Τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του κ.Κασσελάκη ξεκινούν από το 55,4% και φθάνουν στο 61,7%.

Η πρώτη δημοσκόπηση της Real Polls  για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν απολύτως εύστοχη. Το προβάδισμα 8 μονάδων που είχε προβλέψει επιβεβαιώθηκε στις κάλπες.

Η δεύτερη δημοσκόπηση εμφανίζει τον κ.Κασσελάκη να έχει εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά από την αντίπαλο του την Έφη Αχτσιόγλου.

Τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του κ.Κασσελάκη ξεκινούν από το 55,4% και φθάνουν στο 61,7%.

Η κυρία Αχτσιόγλου εμφανίζεται να έχει ποσοστά από 37,3% έως 43,5%.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίσετε για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το 53,7% προτιμά τον κ.Κασσελάκη και το 38,4 την κυρία Έφη Αχτσιόγλου.

Στο 7% προσδιορίζονται οι αναποφάσιστοι.

Εντυπωσιακή είναι η διαφορά στην «παράσταση νίκης», δηλαδή στο ποιος έχει δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι θα νικήσει ακόμη και σε όσους δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν. Ο κ.Κασσελάκης έχει ποσοστό 73% και η κα. Αχτσιόγλου 16,7%.

Πολύ κοντά είναι οι δύο υποψήφιοι στο ερώτημα ποιος έχει καλύτερες θέσεις για την κοινωνία. Η κα. Έφη Αχτσιόγλου προηγείται ελαφρά με 44,3% με τον κ.Κασσελάκη να είναι πίσω με μία μονάδα στο 43,3%.

Ποιος μπορεί να ανανεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση προτιμούν τον κ.Κασσελάκη σε ποσοστό 62,7%. Η κυρία Αχτσιόγλου έχει 27,9%.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ; Προηγείται η κυρία Αχτσιόγλου με 38,2% και ακολουθεί ο κ.Κασσελάκης με 35,2%.

Μεγάλη η διαφορά υπέρ του κ.Κασσελάκη στο ερώτημα ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί τον κ.Μητσοτάκη. Προηγείται με ποσοστό 57,8% έναντι 35,1% της κυρίας Αχτσιόγλου.

Ίδια εικόνα και στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να κάνει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα. Ο κ.Κασσελάκης έχει ποσοστό 62% και η κυρία Αχτσιόγλου 27,4%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments