Ελλάδα

Κλειστή η Εθνική προς Αθήνα στο ύψος του Ελαιώνα Αιγιαλείας λόγω κατολίσθησης στα καμένα

Κλειστή η Εθνική προς Αθήνα στο ύψος του Ελαιώνα Αιγιαλείας λόγω κατολίσθησης στα καμένα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, flamis.gr, Η κατολίσθηση προκλήθηκε από τη δυνατή βροχή που πέφτει στην περιοχή. 

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώνονται αυτή την ώρα επί της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο ύψος του Ελαιώνα, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώνονται αυτή την ώρα επί της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδούστο ύψος του Ελαιώνα, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών μετά από την νεροποντή. Μηχανήματα της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας σπεύδουν για να επιχειρήσουν στο σημείο.

 Η κατολίσθηση προκλήθηκε από τη δυνατή βροχή που πέφτει στην περιοχή. 

Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία η χαλαζόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη. Το χαλάζι ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις σε μέγεθος μπαλάκι του πινγκ πονγκ, ενώ η βροχή που έπεφτε στην περιοχή ήταν μεγάλης έντασης.

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, από το ύψος του Ξυλόκαστρου έως και την Πάτρα, η βροχή ήταν εξίσου ισχυρή, με τον ουρανό να είναι μαύρος.

Σύμφωνα με τον live χάρτη του Windy, από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) έχει ξεκινήσει σφοδρή βροχόπτωση στον Κορινθιακό και την κεντρική Στερεά. Η κακοκαιρία πλησιάζει τη Θεσσαλία, όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα από το βράδυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments