Lifestyle

Μαρία Σολωμού: Βλέπω κορίτσια 20 χρόνων με botox και fillers, Δεν εχουν σπίτι;

Μαρία Σολωμού: Βλέπω κορίτσια 20 χρόνων με botox και fillers, Δεν εχουν σπίτι;

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ - OK! Magazine

Την επιλογή νέων κοριτσιών να προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις σχολίασε σε ένα από τα τελευταία της podcast η Μαρία Σολωμού.

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official)

Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο podcast της η Μαρία Σολωμού.

Τα όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για τα κορίτσια της νέα γενιάς σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις σχολίασε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η Εβελίνα Νικόλιζα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή youtuber δεν έκρυψε την έντονη της αντίθεση με την άποψη που εξέφρασε δημόσια η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Θέλω να πω κάτι. Την αγαπώ πάρα πολύ την Μαρία Σολωμού αλλά ένιωσα ότι άκουγα έναν μακρινό θείο ή μια μακρινή γιαγιά, μιας και αυτές τις ημέρες το χρησιμοποιούμε αρκετά, σε ένα πασχαλινό τραπέζι να λέει: «καλά, η Μαρία του Γιάννη μα γονείς δεν έχει για να της πει». Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023! Ότι δηλαδή θα πρέπει οι γονείς να αποφασίζουν για έναν ενήλικο άνθρωπο τι θα κάνει στο σώμα του», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Και συνέχισε: «Μου ακούγεται πολύ ακραίο. Νομίζω ότι το έχουμε αφήσει πολύ πίσω μας αυτό, θέλω να πιστεύω. Εγώ, αν βλέπω κορίτσια που κάνουν πράγματα που νιώθουν ότι τα χρειάζονται και αν μια κοπέλα βάζει ένα filler και νιώθει ωραία… ας βάλει χίλια filler! Δηλαδή στη δική μου καθημερινότητα που με πειράζει; Δηλαδή ακόμα και αν δεν μας αρέσει αισθητικά, γιατί έχει σημασία το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει εμάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments