Πολιτική

Άδωνις: Λέτε να με στενοχωρεί η δεξιά στροφή του ΣΥΡΙΖΑ;

Άδωνις: Λέτε να με στενοχωρεί η δεξιά στροφή του ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ACTION24,Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει τον ελλειμματικό πολιτικό και προγραμματικό λόγο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν

Για σαφή και ξεκάθαρη μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ σε πιο δεξιές και φιλελεύθερες απόψεις κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την εκλογή του κ. Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει τον ελλειμματικό πολιτικό και προγραμματικό λόγο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης περιορίζεται κυρίως σε «ωραία σποτ και αστραφτερά χαμόγελα, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική και οι πολίτες που τον ψήφισαν, δεν τον ψήφισαν επειδή τον γνώριζαν ή ήξεραν τις πολιτικές του θέσεις, αλλά απλά επειδή προβαλλόταν από τα τηλεοπτικά κανάλια».

«Γνωρίζουμε ωστόσο», προσθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «το περιεχόμενο του email που έστειλε στην κ. Αχτσιόγλου, όπου τάσσεται υπέρ των stock options. Εγώ, ως υπουργός Ανάπτυξης, έφερα σχετικό νόμο στη Βουλή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε. Η κατηγορία από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα καπιταλιστικό μέτρο. Τώρα, όμως, τι λένε τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Τώρα είδαν το «φως το καπιταλιστικό» από στέλεχος της Goldman Sachs, δηλαδή από τον κ. Κασσελάκη;».

«Γενικότερα», συμπληρώνει ο υπουργός Εργασία «η εκλογή Κασσελάκη και η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς καπιταλιστικές θέσεις ενισχύει την άποψη ότι όλος ο πολιτικός άξονας της χώρας πηγαίνει προς τα δεξιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη είναι πιο δεξιός από τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς μετατοπίζεται δεξιότερα. Λέτε να με στενοχωρεί η δεξιά μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ; Τόσο το καλύτερο για εμάς και τις πολιτικές ιδέες της Νέας Δημοκρατίας».

Αναφερόμενος, δε, στο εάν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει πια να ανησυχούν από την εκλογή Κασσελάκη, ο Άδωνις ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη «δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν εκτός από τον ελληνικό λαό», διευκρινίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα «δεν έχει κάνει συμβόλαιο αποκλειστικής ψήφου με κανέναν συμπολίτη μας, που μας τίμησε με την ψήφο του στις εκλογές. Η ΝΔ έχει εκλεγεί με την εντολή  να κάνουμε τη ζωή του ελληνικού λαού καλύτερη. Αν εκπληρώσουμε αυτήν την αποστολή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Αν όχι, ο ελληνικός λαός θα αναζητήσει πολύ λογικά άλλη πολιτική λύση»

«Θυμίζω όμως», κατέληξε ο Άδωνις, «ότι όχι μόνον ο κύριος Κασσελάκη μα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διακριθεί στην επικοινωνία, αλλά έχει αποδείξει πως έχει και ουσία. Έχει καταθέσει νόμους, έχει φέρει επενδύσεις, έχει κερδίσει σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις. Όλα αυτά θα πρέπει να τα αποδείξει πλέον στην πράξη ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments