Αθλητισμός

Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έκανε πέρσι την ζημιά στον Ολυμπιακό…

Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έκανε πέρσι την ζημιά στον Ολυμπιακό…

Πηγή Φωτογραφίας: [363755] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΚΗΦΙΣΙΑ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το Καραϊσκάκη της… 4αρας και το «μπλόκο» που θέλει να στήσει ο Άρης

Έχουμε ήδη ένα μικρό αλλά αξιόλογο δείγμα του νέου Ολυμπιακού. Μιας νέας ομάδας που ακόμη και στο πρόσφατο ματς με την Κηφισιά έβαζε νέους παίκτες στο «κόλπο». Παίκτες που στο μπλοκάκι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή».

Ο Ολυμπιακός δημιουργείται μέρα με την μέρα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την προετοιμασία του, «σφυρηλατείτε» μέσα από τα ματς, δοκιμάζεται και αντέχει. Μπορεί η απογοήτευση από την άδικη ήττα από την Φράιμπουργκ να ήταν μεγάλη όμως κανείς δεν «χάλασε το μυαλό του», βλέποντας άλλωστε πως η ομάδα κάνει συνεχώς βήματα μπροστά.

Ο Ολυμπιακός ακόμη και σε εκείνο το βράδυ ήταν καλός, είχε την κυριαρχία, είχε τις μεγάλες ευκαιρίες και έχασε από δικά του λάθη (και όχι μόνο…) που σε μια νέα ομάδα δικαιολογούνται. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό του Μαρτίνεθ είναι η βελτίωση αγώνα με τον αγώνα, η «χημεία» των νέων παικτών και βεβαίως, τα αποτελέσματα. Μετά από 5 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην βαθμολογία με μια μικρή διαφορά ήδη από τους υπόλοιπους.

Στο +3 από τον ΠΑΟΚ, το +4 από τον ΠΑΟ, +5 από την ΑΕΚ. Ακόμη και αν ΠΑΟ και ΑΕΚ νικήσουν το ματς που δεν έπαιξαν στην πρεμιέρα είναι πίσω από τον Ολυμπιακό που οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Μέχρι την διακοπή για τις εκλογές και τα ματς των εθνικών ομάδων υπάρχει ο Άρης και ο ΠΑΣ στα Γιάννενα. Πριν την επιστροφή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη που αυτή την στιγμή είναι πολύ μακρινό.

Το Καραϊσκάκη που φέτος για τον Ολυμπιακό έχει πάρει ξανά τον «τίτλο» του «Κάστρου». Δύο ευρωπαϊκές νίκες, 1-0 την Γκένκ και 3-1 την Τσουκαρίτσκι και νίκες με πολλά γκολ στο πρωτάθλημα. 2-0 τον Πανσερραϊκό, 4-0 τον Ατρόμητο, 4-0 την Λαμία, 4-0 την Κηφισιά. Γίνεται της… 4αρας στον Καραϊσκάκη που αύριο έρχεται ο Άρης με πολλούς και διάφορους λόγους για να κάνει την ζημιά και φέτος.

Βλέπετε πέρσι ήταν η ομάδα που έκοψε τους περισσότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό! Ούτε η ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα, ούτε ο ΠΑΟ που το έχασε την προτελευταία αγωνιστική από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ούτε ο ΠΑΟΚ έκοψαν από τους Πειραιώτες τους βαθμούς που έκοψε ο Άρης. 8 συνολικά καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό και στα δύο ματς στο Βικελίδης ενώ πήρε και ισοπαλία στο Φάληρο στα πλέι οφ, σε εκείνο το απίθανο 2-2 από 2-0 που ουσιαστικά σταμάτησε την φόρα που είχε ο Ολυμπιακός και θα έφτανε μια ανάσα από την κορυφή αν δεν είχε συμβεί αυτό.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έκοψαν 7 βαθμούς πέρσι, και ο ΠΑΟΚ πέντε σε μια χρονιά που ήταν έτσι και αλλιώς κακή για τους ερυθρόλευκους. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά αλλά ο βαθμός δυσκολίας για το αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη παραμένει ιδιαίτερα υψηλός. Ο Άρης θα επιδιώξει να βάλει πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του οφείλουν να το γνωρίζουν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments