Ζώδια

Τα Συναισθήματα Σε Εύφλεκτο Σημείο 25/09-01/10

Τα Συναισθήματα Σε Εύφλεκτο Σημείο 25/09-01/10

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τα συναισθήματα : Μια δόση τρέλας του Ερμή, επιστρέφει τη Δευτέρα και το Σάββατο.

Αυτή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, για τρίτη και τελευταία φορά από τον Αύγουστο, ο αγγελιοφόρος Ερμής συνεργάζεται με τον ειλικρινή Δία σε ένα φιλικό γήινο τρίγωνο – αλλά δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο νομίζετε.

Ενώ ο Ερμής έχει διορθώσει την πορεία του μετά την αναδρομή του από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, τώρα γυρίζει ανάδρομος ο Δίας.

Και δεδομένου ότι η ανάποδη στροφή του γίνεται στον επίμονο Ταύρο, ένα ευγενικό αίτημα μπορεί να μετατραπεί σε μάχη θελήσεων.

Μείνετε πιστοί στις πεποιθήσεις σας, αλλά αποφύγετε τις δογματικές ή κυριαρχικές προσεγγίσεις. Αν κάποιος απορρίψει μια προσφορά σας, μην το πάρετε προσωπικά και μην χάνετε χρόνο παρακαλώντας ή επιμένοντας!

Το Σάββατο, ο Ερμής θα τριγωνίσει τον Ουρανό, φέρνοντας στιγμές άφθονης έμπνευσης και διορατικότητας. Με τους δύο εξυπνότερους πλανήτες του ζωδιακού σε γλυκιά αρμονία, οι σκέψεις θα τρέχουν χιλιόμετρα το λεπτό.

Καθώς συγχωνεύουν τις καινοτόμες υπερδυνάμεις τους σε σταθερά ζώδια της γης, δημιουργήστε ένα καλά μελετημένο σχέδιο με μια από τις σημαντικές ιδέες σας.

Στη συνέχεια, ασχοληθείτε με την εφαρμογή του! Προσπαθείτε να πετύχετε κάτι; Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να προβλέψετε εκ των προτέρων. Ζήστε τη στιγμή, μείνετε προσγειωμένοι… και θα κερδίσετε τους ανθρώπους με το προσωπικό σας στυλ!

Κλέψτε την σκηνή με την εντυπωσιακή Πανσέληνο της Παρασκευής στον Κριό! Χρησιμοποιήστε τις εξαιρετικές σας ικανότητες. Κλέψτε τα φώτα της δημοσιότητας! Και μην σκεφτείτε καν να ζητήσετε συγγνώμη για το ότι είστε «υπερβολικοί». Ένα κύμα αυτοπεποίθησης επηρεάζει τον κόσμο με την ετήσια Πανσέληνο στον Κριό. Αφήστε τους άλλους να κουτσομπολεύουν!

Το ζητούμενο εδώ, δεν είναι η εκτίμηση του κοινού, αλλά η έκφραση της προσωπικότητάς σας. Τολμήστε να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, χωρίς βερνίκι, εντελώς αυθεντικό και εκατό τοις εκατό καταπληκτικό – όπως το ορίζετε ΕΣΕΙΣ. Ο Κριός λατρεύει να είναι το νούμερο ένα, κάτι που αυξάνει την διάθεση ρίσκου, για όλους τους ανταγωνιστικούς τύπους εκεί έξω.

Όμως αντί να παλεύετε για τη πρωτιά, τι θα λέγατε να αναδείξετε άλλα ταλαντούχα άτομα; Σ’ αυτό το είδος ηγεσίας, υστερεί αυτό το πρωτοποριακό ζώδιο!

Προειδοποίηση: Αυτή η Πανσέληνος, ίσως εξαπολύσει ένα κύμα πνιγμένης απογοήτευσης και οργής. Χτυπήστε ένα σάκο του μποξ, ανοιχτείτε σ’ έναν έμπιστο συνάδελφο, ουρλιάξτε σε ένα μικρόφωνο καραόκε – απλά μην κλιμακώσετε το δράμα!

Σε κυριολεκτικό επίπεδο όμως, αυτή μπορεί να είναι η στιγμή που χάνετε το θάρρος να μιλήσετε για το πώς θέλετε να είναι η ερωτική σας ζωή. Τα όρια πρέπει συνεχώς να επανασχεδιάζονται, καθώς εξελίσσονται οι κοινωνικοί κανόνες.

Με τον επαναστάτη Ουρανό στον παραδοσιακό Ταύρο, μπορεί να είστε έτοιμοι να αναμίξετε ριζοσπαστικές ιδέες που αφορούν τις σχέσεις, με κάποια ρομαντικά ιδανικά της «παλιάς σχολής». Και δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Γιατί; Επειδή ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, αφήνει αυτή τη διαδικασία στη φαντασία σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments