Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρης 4-1: Ο Ελ Κααμπί απλοποίησε την κατάσταση [vid]

Ολυμπιακός – Άρης 4-1: Ο Ελ Κααμπί απλοποίησε την κατάσταση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363821] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός είδε τον Άρη να του βάζει… ζόρια, αλλά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί απλοποίησε την κατάσταση κι οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τέσσερα γκολ (4-1) στα ισάριθμα τελευταία ματς πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μαροκινός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών και μετέτρεψε τον αγώνα από ντέρμπι σε… παράσταση για έναν ρόλο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 4-1.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρήκαν γκολ στο πρώτο μέρος με αυτογκόλ του Μπράμπετς, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς. Ο Άρης βρήκε γκολ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κι έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Νταρίντα λίγο αργότερα, για να πάρει προβάδισμα.

Αυτό δεν έγινε αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ελ Κααμπί, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί και να χάνει και πέναλτι με τον Φορτούνη στο 90’.

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ (Σουηδία) Κίτρινες: Κίνι, Καμαρά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος (78’ Ντόη), Φρέιρε, Κίνι (74’ Ορτέγα), Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Σολμπάκεν (55’ Ποντένσε), Μασούρας (55’ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (78’ Γιόβετιτς).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Ματαρίτα, Μπράμπετς (37’ λ.τρ. Βέλεθ), Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46’ Πάρδο), Νταρίντα, Βερστρέτε (88’ Ζιλ), Σουλεϊμάνοφ (71’ Κάρλσον), Μοντόγια, Μενέντες (71’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments