Focus

Gwyneth Paltrow: Το νέο προϊόν της Goop είναι ένα λάδι -και όχι, δεν είναι για τη σαλάτα

Gwyneth Paltrow: Το νέο προϊόν της Goop είναι ένα λάδι -και όχι, δεν είναι για τη σαλάτα

Πηγή Φωτογραφίας: Gwyneth Paltrow Reveals Her Least Favorite Film Role | wusa9.com

Ονομάζεται Sex Oil και πρόκειται περίπου για αυτό που φαντάζεσαι.

Σήμερα 27/9 στα  51α γενέθλιά της η Gwyneth Paltrow γιόρτασε το pre-birthday πάρτι της με ένα καινούριο και πολλά υποσχόμενο λανσάρισμα. Μετά το ντόρο που προκάλεσε στα media με το διάσημο κερί This Smells Like my Vagina (το οποίο πρόσφατα η ίδια χαρακτήρισε ως “φεμινιστικό μανιφέστο”), η ιδρύτρια του Goop παρουσίασε την τελευταία της δημιουργία. Ονομάζεται Sex Oil και είναι αυτό που περιγράφει η λέξη: ένα λάδι σχεδιασμένο για χρήση στα πιο ιδιωτικά και ευαίσθητα σημεία του ανθρώπινου σώματος, που υπόσχεται να κάνει τη σεξουαλική πράξη αξέχαστη και μάλιστα με πολλούς τρόπους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Για να περιοριστούμε στην επιστημονική διάσταση του θέματος, ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το νέο Sex Oil είναι εγκεκριμένο από ομάδα Αμερικανών δερματολόγων και γυναικολόγων για χρήση σε οποιοδήποτε σημείο της γυναικείας ή αντρικής ανατομίας. Η σύνθεσή του περιέχει βοτανικά εκχυλίσματα από σαφράν, τζίντζερ, γαρύφαλλο και μούρα gojii, με αφροδισιακές ιδιότητες, για να “δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα”, όπως διαβάζουμε στο δελτίο Τύπου της Goop.

Παράλληλα, το Sex Oil έχει μια επαναστατική υφή, κάτι μεταξύ ζελέ και λαδιού για έντονη ενυδάτωση και αίσθηση απόλυτης απαλότητας. Η ιδέα είναι ο κάθε χρήστης να το αξιοποιήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί, για “μασάζ, σεξουαλική εξερεύνηση και ερωτικά παιχνίδια” είτε με άλλον είτε μόνος.

Πάντως, ανεξάρτητα από το εάν θα “πουλήσει” η νέα ιδέα της Gwyneth Paltrow ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ικανότητές της στον τομέα του μάρκετινγκ είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες -παρόλο που η πρώην διευθύντρια περιεχομένου του Goop καταγγέλει πως “Η κουλτούρα του wellness μπορεί να γίνει τοξική”!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments