Πολιτική

Κασσελάκης σε Ζαχαριάδη: Θα τρέξουμε πολλά χιλιόμετρα για να σε στηρίξουμε

Κασσελάκης σε Ζαχαριάδη: Θα τρέξουμε πολλά χιλιόμετρα για να σε στηρίξουμε

Πηγή Φωτογραφίας: [363790] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ" (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τι είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και πλήθος στελεχών έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του συνδυασμού «Ανοικτή Πόλη» τού Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, στην οποία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο.

«Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και θα τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον Κώστα Ζαχαριάδη.

Μεταξύ των στελεχών που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φαραντούρης, Νάσος Ηλιόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Καραμέρος, Φώτης Κουβέλης, Ευάγγελος Καλπαδάκης, Στέργιος Καλπάκης, Πέτρος Παππάς, Νίκος Φίλης, Νίκος Παππάς, Διονύσης Τεμπονέρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σωκράτης Φάμελλος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τόνισε πως «έχει αυξηθεί πια το ενδιαφέρον, φαινόταν άνιση μάχη αλλά αυξήθηκε το ενδιαφέρον, οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη αλλά μια πολιτική σύγκρουση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments