Πολιτική

Ξυδάκης: Τον Κασσελάκη τον φύτεψε ο Τσίπρας

Ξυδάκης: Τον Κασσελάκη τον φύτεψε ο Τσίπρας

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Συνεχίζονται τα «συντροφικά πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη - Σειρά είχε ο Νίκος Ξυδάκης.

«Το ότι τον ‘φύτεψε’ ο Αλέξης Τσίπρας,  το υποστηρίζει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Τσίπρας ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος, Νίκος Ξυδάκης.

Μιλώντας σε εκπομπή του Ertnews, ο κ. Ξυδάκης τόνισε πως «μια εικόνα δεν μπορεί ποτέ να συμπληρώσει ένα στρατηγικό κενό ή ένα κενό πολιτικής”, ενώ όπως σημείωσε «βεβαίως, ο κύριος Κασσελάκης δεν είναι μόνο εικόνα. Νομίζω ότι έχει κάποια πλαισίωση, η οποία θα φανεί στο μέλλον».

Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνος του. Κάποιοι τον βοήθησαν, κάποιοι τον στήριξαν, κάποιοι του άνοιξαν τα μάτια, του ρύθμισαν την προεκλογική του καμπάνια, η οποία είχε εξαιρετικά καλό χρονισμό, ήταν μια χορογραφία, δεν αναγκάστηκε».

Σημείωσε πως «και τα πρόσωπα που βλέπουμε είναι ήδη αρκετά. Δηλαδή πώς φάνηκαν; Πού τον γνώριζαν τον άνθρωπο αυτόν; Δεν τον γνώριζε κανείς. Τον γνώρισαν και σε μία – δύο εβδομάδες όλοι έπεσαν πλάι του να τον κάνουν πρόεδρο και υποψήφιο πρωθυπουργό. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, σε επίπεδο στελεχικό» σημείωσε και επανέλαβε πως «δεν είναι μόνος του ο κ. Κασσελάκης. Κάποιοι τον έφεραν και κάποιοι τον στήριζαν».

Ερωτηθείς ποιοι είναι αυτοί που τον έφεραν, ο Νίκος Ξυδάκης απάντησε πως «το ότι τον ‘φύτεψε’ ο Αλέξης Τσίπρας, το υποστηρίζει ο ίδιος ο Στέφανος Κασελάκης, ο κ. Τσίπρας ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει».

Προσέθεσε, μάλιστα, πως «το ποιος είναι ο Στέφανος Κασελάκης στη διαδρομή του, τι πρεσβεύει, ποια είναι η πορεία του στις επιχειρήσεις – γιατί στην πολιτική δεν έχει καμία πορεία – αυτό είναι δουλειά και της δημοσιογραφικής έρευνας, η οποία εδώ και ένα μήνα, ενάμιση, μπορεί να ασχολείται με την εικόνα, αλλά δεν ασχολείται με τίποτε άλλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments