Πολιτική

Στα γραφεία του Γιώργου Ιωακειμίδη ο Κασσελάκης: «Τον στηρίζουμε»

Στα γραφεία του Γιώργου Ιωακειμίδη ο Κασσελάκης: «Τον στηρίζουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε τον Γιώργο Ιωακειμίδη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λέγοντας «στηρίζουμε Ιωακειμίδη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε τον Γιώργο Ιωακειμίδη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λέγοντας «στηρίζουμε Ιωακειμίδη»

Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ιωακειμίδη εμφανίστηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδεία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε τον Γιώργο Ιωακειμίδη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λέγοντας «στηρίζουμε Ιωακειμίδη».

Όταν ρωτήθηκε για το πρόγραμμά του σήμερα, ανέφερε χαρακτηριστικά «θα σας τα πει όλα ο Σωκράτης Φάμελλος. Είναι έκπληξη». Και στην συνέχεια ανέβηκαν στα γραφεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί αυτή την ώρα στα γραφεία του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη, πρώην τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα βήματα και την στρατηγική του κόμματος στους δήμους και τις περιφέρειες ενόψει της αυτοδιοικητικής κάλπης του Οκτωβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments