Αθλητισμός

Η υπόσχεση Μπαρτζώκα για τον… νέο Ολυμπιακό – Τι είπε για Σλούκα και Βεζένκοφ

Η υπόσχεση Μπαρτζώκα για τον… νέο Ολυμπιακό – Τι είπε για Σλούκα και Βεζένκοφ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup και πριν την έναρξη των αγώνων, αναφερόμενος στο τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας κόουτς ζήτησε να μείνουν φίλοι εκτός παρκέ και να αντέξουν στην πίεση...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup και πριν την έναρξη των αγώνων, αναφερόμενος στο τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των ερυθρολεύκων: 

«Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξος για το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά αργά ή γρήγορα θα δείξουμε τις δυνατότητες μας που είναι υψηλές. Είχαμε τους περισσότερους διεθνείς από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα και τραυματισμούς με αποτέλεσμα να είναι σε άλλο επίπεδο.

Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν στη χημεία μας. Εχουμε ένα σύνολο από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος με μεγάλο κορμό από πέρσι. Χάσαμε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες τον  Σάσα (Βεζένκοφ) και τον Κώστα (Σλούκα), αλλά και τους Μπολομπόι και Μπλακ.

Αλλά οι νέοι μας παίκτες έχουν νοοτροπία και χαρακτήρα  και θεωρώ ότι είναι πρωταθλητές. Να εχουμε το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα να παίξουμε για τη φανέλα μας και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Και συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις: «Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και από νωρίς. Υπάρχει μια διαδικασία βελτίωσης και να κάνουμε πιο… γερό στομάχι από την πίεση που βάζουν όλοι. Η πίεση είναι συνώνυμο της επιτυχίας, του πρωταθλητισμού και της ανταγωνιστικότητας. Να μείνουμε φίλοι έξω από το γήπεδο και να παλέψουμε μέσα σε αυτό με τον καλύτερο τρόπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments