Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Αϊτόρ, χάνει και τον ΠΑΟΚ – Η διάγνωση για Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν

Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Αϊτόρ, χάνει και τον ΠΑΟΚ – Η διάγνωση για Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν

Πηγή Φωτογραφίας: [363184] CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΜΠΡΑΓΚΑ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αϊτόρ προπονήθηκε ξανά μόνος και σήμερα (29/09) και θα λείψει και από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Διάταση στον οπίσθιο μηριαίο ο Σπόραρ, κάκωση στην ποδοκνημική ο Πάλμερ-Μπράουν.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το παιχνίδι στην Τρίπολη και το εντυπωσιακό 4-1 επί του Αστέρα, ξεκινώντας παράλληλα σήμερα (29/09) την προετοιμασία του για το επικείμενο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Εκεί όπου θα αναγκαστεί να μην υπολογίζει εκ νέου στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα για μια ακόμα ημέρα στο Κορωπί!

Φυσικά, αυτή δεν θα είναι η μοναδική απουσία για το «τριφύλλι», καθώς ο Αντράζ Σπόραρ έφυγε από την Αρκαδία με διάταση στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, όπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό.

Mε τον Αμερικανό κεντρικό αμυντικό να χάνει μετά από αυτή την εξέλιξη, πλην του «δικεφάλου του Βορρά» και τα παιχνίδια των «πράσινων» με Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο, την ώρα που ο Σλοβένος σέντερ φορ θα είναι πιθανότατα διαθέσιμος απέναντι στην ισραηλινή ομάδα…

Αμφότεροι, λοιπόν, δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως φυσικά και ο επίσης τραυματίας Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου: «Η επόμενη ημέρα της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονούνται σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αϊτόρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σπόραρ υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Πάλμερ – Μπράουν κάκωση στην ποδοκνημική. Απών φυσικά ο Μάγκνουσον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments