Οικονομία

Τη Δευτέρα [2/10] έρχεται το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 [vid]

Τη Δευτέρα [2/10] έρχεται το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Τη Δευτέρα 2/10 θα δοθεί στη δημοσιότητα το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024 σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη

Τη Δευτέρα 2/10 θα δοθεί στη δημοσιότητα το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024 σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη

Τη Δευτέρα 2/10 θα δοθεί στη δημοσιότητα το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024 σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μιλώντας σήμερα στο Third Thessaloniki Metropolitan Summit που διοργανώνει ο Economist στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε πως με αυτό το βήμα πιστοποιείται ότι παρά τις άνευ προηγουμένου φυσικές καταστροφές και τα «απόνερα» της ενεργειακής κρίσης ο προϋπολογισμός εκτελείται και θα εκτελεστεί κανονικά.

«Στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι η Ελλάδα συνεχίζει στην πορεία που έχει χαράξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι παρά τα προβλήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, εμείς προχωρούμε μπροστά χωρίς να σπαταλήσουμε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί. Η δημοσιονομική υπευθυνότητα είναι το θεμέλιο της δικής μας οικονομικής μας πολιτικής. Δεν χαρίζουμε σε κανέναν την κοινωνική ευαισθησία αλλά την συνδυάζουμε με την οικονομική σταθερότητα και σοβαρότητα», τόνισε.

Περιέγραψε εξάλλου τους έξι άξονες της οικονομικής πολιτικής (δημοσιονομική σταθερότητα, νέο παραγωγικό μοντέλο, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αύξηση της απασχόλησης, εύρωστο τραπεζικό σύστημα, αύξηση των επενδύσεων), επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments