Αθλητισμός

Οι 5 χαφ-έκπληξη στη λίστα της Γιουβέντους για αντί-Πογκμπά τον Ιανουάριο!

Οι 5 χαφ-έκπληξη στη λίστα της Γιουβέντους για αντί-Πογκμπά τον Ιανουάριο!

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ, Οι Μπιανκονέρι κάνουν ένα νέο ξεκίνημα πλέον, με τον Κριστιάνο Τζούντολι ως τεχνικό διευθυντή

Οι Μπιανκονέρι θα χρειαστούν αντι-Πογκμπά

Οι Μπιανκονέρι κάνουν ένα νέο ξεκίνημα πλέον, με τον Κριστιάνο Τζούντολι ως τεχνικό διευθυντή, έχοντας δύο στόχους: Να ρίξουν το κόστος της ομάδας και τον μέσο όρο ηλικίας. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι με καλά, για αρχή, αποτελέσματα και η συνέχεια θα δοθεί στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Σε αυτή του Ιανουαρίου, πάντως, οι Τορινέζοι θα χρειαστεί και να ξοδέψουν αφού θέλουν έναν χαφ. Ενδεχομένως να τον ήθελαν ούτως ή άλλως, απλά ήρθε το απρόοπτο με τον Πολ Πογκμπά και την υπόθεση ντόπινγκ για να οριστικοποιήσει την ανάγκη για απόκτηση χαφ. Και τα ονόματα στη λίστα είναι πέντε, όπως αναφέρει σήμερα (30/9) ο ιταλικός Τύπος.

Ποιοι είναι, όμως, αυτοί οι πέντε παίκτες; Ο ένας είναι ο Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ της Τότεναμ που προτάθηκε από τον μάνατζέρ του. Από εκεί και πέρα, στον Τζούντολι φέρεται να αρέσει πολύ ο Γκιόργκι Σουντακόφ, ο 21χρονος Ουκρανός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος παίζει ως χαφ αλλά και ως επιθετικός μέσος. Για τον συγκεκριμένο, γράφουν οι Ιταλοί, η ομάδα του Ντόνετσκ ζητάει 30 εκατ. ευρώ και τον θέλουν και ομάδες της Premier League. Επίσης, οι Μπιανκονέρι φέρονται να εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Μανού Κονέ (Γκλάντμπαχ) και Χαμπίμπ Ντιαρά (Στρασμπούρ).

Η περίπτωση Τουράμ

Γενικά, πάντως, ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους για το κέντρο, αλλά για το καλοκαίρι του 2024, φαίνεται πως είναι ο Κεφρέν Τουράμ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τζούντολι είναι σε επαφές με τον πατέρα του, τον Λιλιάν, θέλοντας να συμφωνήσει μαζί του πριν μιλήσει με τη Νις. Η οποία Νις, σύμφωνα με Ιταλούς και Γάλλους, τον κοστολογεί στα 40 -ή και κάτι περισσότερο- εκατ. ευρώ. Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2025 όμως, το καλοκαίρι του ’24 οι Γάλλοι μάλλον δεν θα μπορούν να ζητήσουν όσα θα ήθελαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments