Αθλητισμός

Ραντεβού Σαββίδη με Κωνσταντέλια – Υπογραφές για deal 15 εκατ. [vid]

Ραντεβού Σαββίδη με Κωνσταντέλια – Υπογραφές για deal 15 εκατ. [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363759] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Άμεσα συνάντηση με Ιβάν, τρέχουν οι εξελίξεις στην ΠΑΕ! Γιατί θα περάσει από τα γραφεία ο Έλληνας άσος, τι έχουν να του προτείνουν οι Θεσσαλονικείς και το επόμενο μεγάλο αστέρι των Ακαδημιών...

ΠΑΟΚ: Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον Δικέφαλο, καθώς ο 20χρονος άσος αποτελεί ο,τι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα στο ρόστερ της.

Η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές “δένει” τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ έδωσε και άλλο οικονομικό στάτους στον “Ντέλια” με αύξηση στις αποδοχές του από 190.000 ευρω σε 550.000 ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό τού ρόλου που έχει, πια, στο κλαμπ ο νεαρός άσος, αλλά και ένα μήνυμα προς τις ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται σύμφωνα με το sportdog.gr

Γιατί μπορεί να μην είχε μπει ρήτρα που να αναφέρει πόσα χρήματα μπορεί να δώσει μια ομάδα για να τον κάνει δικό της, αλλά είναι γνωστό ότι ο Δικέφαλος δεν το συζητάει κάτω από 15 εκατ. ευρώ. Ίσως αυτός να είναι ο λογος, άλλωστε, δηλαδή το να μπει μια ρήτρα ή να υπάρξει νέα επαφή για τη χρονική διάρκεια, που στην ΠΑΕ ετοιμάζουν νέο ραντεβού με τον Κωνσταντέλια.

Οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά σε ένα τραπέζι για να μιλήσουν γύρω από τη συνεργασία τους και μένει να δούμε τι καινούργιο μπορεί να προκύψει από αυτή τη νέα συνάντηση για το μέλλον του 20χρονου άσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments